Asıl Şimdi Birlik ve Beraberlik Zamanı

Serhat Tasdelen

Tecrübeli Üye
Degerli Galatasaraylilar,

Bugünler birlik günüdür! Kanmayin yanlislara!

-Asil pavali köpeklerin yaptiklari yorumlar!

-Asil pavali köpeklerin yayinladigi haberler!

-Asil pavali köpeklerin yazdiklari yazilar!

-Asil pavali köpeklerin secerek kamoyuna yaydiklari art niyetli pislikler!

şike süreci basladigindan itibaren şikebahcenin kurtulusu yok. Bunu hepimiz biliyoruz ve bugünlere geldik.

Suclu asla sadece diger tarafta degildir. Bunu Galatasarayli olan herkesin bildiginden şüphem yok.

Inkar etmek bizim genimizde yok, olamaz da zaten. Cünkü biz önce insan olmayi bilen, adil ve onurla Galatasarayimizi seven bir toplumuz! Evet bizde de suc var ve yanlislarimiz da oldu ama bu bizim asla ve asla pes edecegiz anlamina gelmez!

-Gec kaldik zamaninda birsey demedik futbolun menfaati icin

-Gec kaldik Azize pavali köpeklerini saga sola yerlestirirken yeterince karsilik vermedik

-Gec kaldik edebli olarak sonradan ve sadece hak hukuk yolunu secerek

Ama asla pes etmedik, etmiyecegizde!

Arkadaslar bugünlerde olanlarin sadece bir basketbol maci degildir!

Bugünlerde olan sadece bir sezonun şampiyonluk macina cikmamak degildir!

Asil olanlari sahsen ben böyle yorumluyorum;

"şike sürecinden kurtuluşu olmiyan şikebahce bunu anladigi ilk günden itibaren Galatasaray'imizi bu işin icine cekmek icin sataşmaktan başka bir yol bilmedigini acik acik sergilemiştir. Batarken sadece şikebahcemiz batmasin diye siyasi ve medya destegini kulllanarak Galatasaray'imizi bu batakligin icine cekme niyetinde kendilerice emin adimlarla ilerliyorlar. Bu olanlar sadece Basketbol ile ilgili degildir ifade ettigim gibi. Benim sahsi düsüncem artik devlet mi olur TFF mi olur TFB mi olur birleşip eninde sonunda Türk vatandaşini ve túm taraftarlari biktirma noktasina getirerek "BIZ KENDI KENDIMIZI TEMIZLIYECEGIZ" aciklamasini yapma niyetinde olmasi."

Egerki kapali kapilar arkasinda oyunlarin döndügüne inanmiyorsuniz buraya kadar okudugunuz icin tessekürlerimi sunuyorum ve sizi şike yandaslari kampina selamla gönderiyorum ve sizsiniz Türkiyenin ulusal şeklinde ceza yemesine tahamül edenler diyorum.

Eger burda bir isler var diyorsaniz Sizin hepinizi ve tanidiklarinizi OYUNA GELMEK YOK! YOLA GELMEK VAR! düsüncesi ile birlik ve beraberlige davet ediyorum. Sporu aşmiş bir durumun icine cektiler bizi ve bunun bedeli elbet agir olacaktir. Burda Sportif başarilar hakkinda yorum yapiyorum. Yarin öbürgün futbolda ligde 10cü olursak, yarin öbürgün Basketbol takimimiz küme düşürülürse veya yönetim tarafindan kapatilirsa buna asla kizmamamiz gerektigni söylüyorum.

Türk sporunu Aziz Yildirimin başliginda bir kanser sarmiştir! Bugün spor eşitir bir can desek ozaman kolumuzu veya bacagimizi kayip etmekten korkmamalyiz! canimizi almaya gelirselerde canimizi vermekten korkmamalyiz!

Bugünlerden, herzaman oldugu gibi Galatasaray!

BIZ OYUNA GELMIYORUZ! ONLAR YOLA GELECEKLER!

Başlık Tapatalk'tan düzeltilmiştir.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bugün destek olmayan bir daha hiç Galatasaray'ı konuşmasın...

Butun forumlar bir araya gelip ,bildiri yapmasi gerekiyor.

Taraftarin bu duruslarinda arkasinda oldugu nu bilmeleri gerekiyor

Elimizden ne gelirse, maddiyse maddi, yürüyüşse yürüyüş, boykotsa boykot. Camia olara gücümüzü göstermemizin tam zamanı

Neler yapmalıyız/yapabilirizi konuşacagımız beyin fırtınası yapılabilecek başlık lazım

Kesinlikle katılmakla beraber KALIN PUNTOLU BÖLMEDEKİ GALATASARAY yerini düzeltirsen sevinirim.

Sevdanın "Engin" yolunda...Umuda Doğru her adımda...

Gönüllerin "Ateş"ini yaktın! Mucizeydi Senin Adın!

Karanlıkları böyle "Aydın"lattın! Sarının Asaleti Kırmızının Gücüyle...

Kaybetmek için Erkendi! Vazgeçmek için de...

"Sabrı"nla bekledin! Sevdandan Vazgeçmedin! "Yıldırım"larla savaştın!

"Kaya" gibi güçlü... Korkusuzca durmayı "Emre"ttin!

Farka "9"la çıktığında, ve Saatler durduğunda, Zafere "İnan"mıştın!

Şampiyonluk "Melo"disi Hiç Düşmedi Dillerden!

Butun forumlar bir araya gelip ,bildiri yapmasi gerekiyor.

Taraftarin bu duruslarinda arkasinda oldugu nu bilmeleri gerekiyor

Ayrı ayrı her oluşum desteğini açıkladı. Ama biraraya gelmek zor, zira aramızda o küprü yok. Çok el uzattık biz ama herkes kendi çalıp oynuyor, diğerlerini yok kabul ediyor. O sebeple geri duruyoruz.

Diğer yandan, ben GSCimbom yöneticisi olarak, diğer oluşumların destek bildirgelerini memnuniyetle karşılıyorum.

Karşımızdaki yapı her türlü pisliğiyle bir Goliath ama bizde MUAVENET-İ MİLLİYE 'yiz !

Bugünki alinan mahkeme karari yazdiklarimi bire bir dogruluyor.

Eger bu hukuk faciasi itirazdan dolayi iptal edilmezse bu olayin agir ceza mahkemesine gitmesi icin engel kalmaz ve Baransu yazdigi gibi 4-5 ayda 1 durusma oluyor gerisini siz yorumlayin.

Bizi bölmek, biktirmak, caydirmak icin ellerinden ne geliyorsa yapsinlar biz asla ayrilmayiz bikmayiz caymayiz!

Bugün her gün siz Allah korkusu tanimiyan sikeci pisliklersiniz ve sizlere bu işte yardimci olarak suc isleyenlerde aynidir şikeci!!!!

Biz sizin şikeci oldugunu biliyoruz!

Avrupa sizin şikeci oldugunuzu biliyor!

Dünya sizin şikeci oldugunuzu biliyor!

ve en acisi batsin biryerlerinize SIZ DE BILIYORSUNUZ! ŞIKECISINIZ VE BUNU COCUKLARINIZ DA INKAR EDEMICEK!

Birlik Beraberlik Şikecelere karşi!

Adaleti öldürdüler. Artık harekete geçmenin zamanı gelmiştir. Futbol takımının ligden çekilmesi de gündeme gelebilmelidir artık bu dakika itibariyle.

@Çağlar Akarca Yorumuna katiliyorum sadece bir ilave geregini duyuyorum:

Ligden cekilmek bu durumda halen cok zor. Hukuki olarak başimiz cok kötü agirir. Burda bir cok taraf tazminat acabilir bize karsi. Eger bunu yapacaksak "şavaş" acmiş oluruz. Bunu yapmak icin de söyle 5-6 takimi yaninda bulundurmalisin Süperligden ve bununla birlikte Spor Toto ligi olsun 2ci lig olsun burdan da bir cok takimi toplaman gerekir.

*not normalde bu sekilde Federasyonu genel kurula cagirirsin yeni başkan secimi icin ama gercekten ligden cekileceksek bunu ne kadar istesekde hukuki olsun kurallardan dolayi olsun tek başimiza yapmamiz dogru olmaz.

şimdilik tek yolumuz elimizde ne bilgi ve kanit varsa bunlarin hepsini UEFA'ya sunmaktir.

@Çağlar Akarca Yorumuna katiliyorum sadece bir ilave geregini duyuyorum:

Ligden cekilmek bu durumda halen cok zor. Hukuki olarak başimiz cok kötü agirir. Burda bir cok taraf tazminat acabilir bize karsi. Eger bunu yapacaksak "şavaş" acmiş oluruz. Bunu yapmak icin de söyle 5-6 takimi yaninda bulundurmalisin Süperligden ve bununla birlikte Spor Toto ligi olsun 2ci lig olsun burdan da bir cok takimi toplaman gerekir.

*not normalde bu sekilde Federasyonu genel kurula cagirirsin yeni başkan secimi icin ama gercekten ligden cekileceksek bunu ne kadar istesekde hukuki olsun kurallardan dolayi olsun tek başimiza yapmamiz dogru olmaz.

şimdilik tek yolumuz elimizde ne bilgi ve kanit varsa bunlarin hepsini UEFA'ya sunmaktir.

Zaten o sürecin işletilmesi gerekiyor ligden çekilme hamlesini gerçekleştirebilmek için. Bunlar yapılmadan ben çekiliyorum demenin ayağımıza sıkmaktan başka faydası olmaz.

Geri
Üst Alt