Askerden Geldim

Evet arkadaşlar emrahla konustum aglak senolu falan anlattım foruma selam söyledi bilgileri aldı gazinodaymıs

Beni çok sevdiğinden bahsederdi hep.. Gelse de ilk özel mesajını bana atsa keşke..

bende geçenlerde konuştum koğuşun admini yapmışlar, gscimbomu mumla arıyorum diyor.

az önce konuştum işler karışık zor bi seçim yapmam gerekiyor dedi.

t-bag_458655.jpg

askerlik biteli çok oldu ama künyemi hala saklarım. buradan devrelerime selam olsun umarım bir gün görüşürüz hep birlikte. gerçi hepinize borç takıp kaçmıştım inşallah unutmuşsunuzdur.

askerlik biteli çok oldu ama künyemi hala saklarım. buradan devrelerime selam olsun umarım bir gün görüşürüz hep birlikte. gerçi hepinize borç takıp kaçmıştım inşallah unutmuşsunuzdur.

Ben de diyorum bu adam "devreleri" nerede yakmış.

Gazino dediysek karı kız oynatmıyorlar beyler haberiniz olsun. :D Muhtemelen yerlere pas pas atıyordur. Güzel insan değerli Admirimiz Emrah Yıldırım kardeşimiz, ayrıca bot falan nöbeti tutuyordur.

17 yaşında değilmisin?

Geri
Üst Alt