- 3 Temmuz 2012
- 134.900
- 81.570
- 5.198
aksam ıletecegım yıgıtHayırlı tezkereler Emrah abi. Yeni gördüm. İletirsiniz bi şekilde
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aksam ıletecegım yıgıtHayırlı tezkereler Emrah abi. Yeni gördüm. İletirsiniz bi şekilde
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sarperi dislike'e bogmamizi anlattin mi net komik 1 aksiyonduEvet arkadaşlar emrahla konustum aglak senolu falan anlattım foruma selam söyledi bilgileri aldı gazinodaymıs
yarın ıletecegım morale ıhtıyacı var rtaş devam etmenızı onerırımSarperi dislike'e bogmamizi anlattin mi net komik 1 aksiyondu
askerlik biteli çok oldu ama künyemi hala saklarım. buradan devrelerime selam olsun umarım bir gün görüşürüz hep birlikte. gerçi hepinize borç takıp kaçmıştım inşallah unutmuşsunuzdur.
Liseyi geçen yıl bitirmedin mi senaskerlik biteli çok oldu ama künyemi hala saklarım. buradan devrelerime selam olsun umarım bir gün görüşürüz hep birlikte. gerçi hepinize borç takıp kaçmıştım inşallah unutmuşsunuzdur.
askerlik biteli çok oldu ama künyemi hala saklarım. buradan devrelerime selam olsun umarım bir gün görüşürüz hep birlikte. gerçi hepinize borç takıp kaçmıştım inşallah unutmuşsunuzdur.
Liseyi geçen yıl bitirmedin mi sen
Ne diye D. Y. miBu Fuat'ın adının değiştirilmesini talep ediyorum.
Ne diye D. Y. mi
Liseyi geçen yıl bitirmedin mi sen
17 yaşında değilmisin?
yok reis daha 2 senem daha var :dd
21 giricem aralıkta
Anladım, başarılar hayatta. :asd22: