- 13 Şubat 2009
- 26.816
- 24.077
- 3.048
Üni başlıyor
Tebrikler Uğur. Hangi üni, hangi bölüm?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üni başlıyor
Merhaba arkadaşlar,
Başlıktanda anlaşıldığı ve bir süredir forumda konuşmamızdan bildiğiniz üzere askere gidiyorum.Cuma sabahı yola çıkıp kısa dönem er olarak birliğime katılacağım.Bu süreçte 6 ay kadar Adminlik görevimi yapamayacağım malum olduğu üzere.Bu yüzden herhangi bir profil işleminizde veya yardım konusunda bana PM atmayınız.Yani atabilirsiniz ama cevap alamazsınızdiğer yönetici arkadaşlarımızdan yardım isteyebilirsiniz.Kendinize ve forumumuza iyi bakın. İyilik,sağlık ve Galatasaray ile kalın.
Emrah Yıldırım.
Merhaba arkadaşlar,
Başlıktanda anlaşıldığı ve bir süredir forumda konuşmamızdan bildiğiniz üzere askere gidiyorum.Cuma sabahı yola çıkıp kısa dönem er olarak birliğime katılacağım.Bu süreçte 6 ay kadar Adminlik görevimi yapamayacağım malum olduğu üzere.Bu yüzden herhangi bir profil işleminizde veya yardım konusunda bana PM atmayınız.Yani atabilirsiniz ama cevap alamazsınızdiğer yönetici arkadaşlarımızdan yardım isteyebilirsiniz.Kendinize ve forumumuza iyi bakın. İyilik,sağlık ve Galatasaray ile kalın.
Emrah Yıldırım.
Hayırlı teskereler kardeşim. Bende gidecemde sen ne zaman tecili bozdun bi ağustos birde aralıkta var diye biliyodum
Kebapta ister misinSoracaklar için acemi birliğim İstanbul,usta birliğim Edirne Keşan.
Ağustos celbinin 2.grubuyum Mayısta bozdurdum.
Tag'ını da verdik hadi hayırlısı. Tez zaman gidip gel kardeşim.
Türkçe yı bir öğrenemedin be Refik.
İçime Tekirdağ, Balıkesir falan doğuyor ama hayırlısı bakalım
Devremle aynı yere düşmeliyiz @Doğu Alkan
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Uflemeli calgilar uzerine egitim gorecek Ugur ,Zurna vs gibi .Tebrikler Uğur. Hangi üni, hangi bölüm?
O nasil safak be ,komutanin kizina mi yan baktin naptinŞaka maka gidiyoruz yav
Tertip atarsa 180 ;(
güle güle git reys. hayırlı tezkereler.
botun kenarındaki seri numaraları mutlaka bi yere not et hayati önem taşıyor
Uflemeli calgilar uzerine egitim gorecek Ugur ,Zurna vs gibi .
Yas 21 universite okuyorum gitmemek icin elimden geleni yapacagim bende.Usta birliği Van çıkınca baştan biraz tırsmıştım ama açılım ayağına rahat sayılacak askerlik yapmıştım.3.5 sene olmuşarkadaşlar mümkünse olabildiğince geç gitmeye çalışın.Pişman olmazsınız