Askerlik Hakkında

Mustafa Turkmen

Tecrübeli Üye
Hem nette hem forumda araştırdım bir türlü yanıt bulamadım.. bir de şansımı burada denemek istedim :)

Şimdi durum şu.. Nisan ayındaki askerlik alımlarına başvurmayı düşünüyorum ama bir yandan da yurt dışına çıkıp çalışma ihtimalim var ve bu yurt dışı işi 1-2 ay içerisinde belli olacak.. Şimdi ben Nisan alımları için askerliğe başvurursam eğer, bunu diğer işin durumuna göre sonradan iptal etme şansım var mı? Yoksa başvurduysam kesin gitmek zorunda mıyım? Teşekkürler..

Başvurma gibi bi durum yok sen gidiyosun onlar sana ne zaman gidecegini söylüyor diye biliyorum :D

Hem nette hem forumda araştırdım bir türlü yanıt bulamadım.. bir de şansımı burada denemek istedim :)

Şimdi durum şu.. Nisan ayındaki askerlik alımlarına başvurmayı düşünüyorum ama bir yandan da yurt dışına çıkıp çalışma ihtimalim var ve bu yurt dışı işi 1-2 ay içerisinde belli olacak.. Şimdi ben Nisan alımları için askerliğe başvurursam eğer, bunu diğer işin durumuna göre sonradan iptal etme şansım var mı? Yoksa başvurduysam kesin gitmek zorunda mıyım? Teşekkürler..

Nisan ayında askerlik alımı yok.

CELP DÖNEMLERİ BAŞVURU TARİHİ

ŞUBAT 15 AĞUSTOS - 15 KASIM

MAYIS 16 KASIM - 15 ŞUBAT

AĞUSTOS 16 ŞUBAT - 15 MAYIS

KASIM 16 MAYIS - 15 AĞUSTOS

Başvuru dilekçe ile oluyor istediğin celb döneminde gitme. Eğer yurt dışına çıkmak tecil etmek için yeterli bir sebeb ise silus cikmadan önce yapabilirsin

şubat sonuna kadar iptal edebiliyosun bildiğim kadarıyla.

Teşekkürler yanıtlar için.. :encouragement: şubat sonuna kadar iptal şansım varsa bu işime yarayabilir..

Kesin bilgi için askerlik şubesine sor. garantiye al işini :)

Geri
Üst Alt