Askerlikle İlgili (Yardım)

33 yaşına kadar tecilim var o zamana kadar bedelli çıkmazsa da gideriz artık napalım.

bedelli çıkmayacak dert etme yap gel.. ama şansın varsa bekle askerde bi dk bile geçmiyor.

Peki sence uzun donem yapıp maaş almak mı? Sabah 8 akşam 5 kendi evin vs. Ya da kısa dönem sıhhıye olarak yapmak mı? ( Büyüh iht samsunda )
Kisa donem tabiki ,8-5 calisip hafta sonu izinli olacagini dusuyorsan bu kotu dusunceleri aklindan cikarmalisin?

Öyle dediler üstad yani bi abi var tanıdık. O da öyle yaptı urfada, kilo alıp döndü para da biriktirdi
Para kazaniyorsun ama masraflarinda olacak ev tutacaksin vs, rutbeli olunca sorumlulugun fazla oluyor, hafta sonlari komutanin izin yapacagi icin sana nobet kitliyor hafta icide nobetlerin olacak tabi,tatbikatlar oluyor dis gorev oluyor takim komutani olarak askerin basinda sen gidiyorsun 1 ay.

Bedelli please 2 yıl sora
c28a771f4803503d19e33ee99314d132.jpg

24 yaş ve üzeri için bedelli çıksın, yarın gidip ₺50.000 yatırmazsam şerefsizim. Yeter ki öyle birşey olsun

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Referandum öncesi bir bedelli müjdesi vermeliler..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

30 yaşından sonra askere gitmiş biri olarak söylüyorum ne kadar geç giderseniz o kadar iyi.Yaşınız büyük olunca hem komutanlar hem diğer askerler öyle diğerlerine davrandıkları gibi size davranmıyorlar.Psikopatı,kavgacısı,üç kağıtçısı,vs ne kadarı varsa hepsi bir şekilde abimiz diyerek yanaşıyor size.Adam gibiyseniz hiçbir sıkıntınız olmadan yapar gelirsiniz.Çok şükür ne acemilikte ne geri kalanın da hiçbir sorun yaşamadan döndüm doğuda yapmama rağmen.Bir de askerlik şöyle zor böyle kötü diyenlere fazla takılmayın.Aynı lafları ben de duydum da ondan diyorum.Askerden önce sigarayı ağzına sürmeyip askerden sonra tiryaki gibi sigara içen adam da gördüm ama merak ediyorum bu adama askerde ne yapmışlar diye

Patates soyarak, tuvalet temizleyerek mi vatan borcu ödeniyor? Geçiniz bu ayakları kardeşim.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Geri
Üst Alt