Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Tecilimi bugün bozdumm(
Hayırlı olsun kardeşim
Çok şey görürsün askerde ben şimdi den söyliyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tecilimi bugün bozdumm(
24 yaş ve üzeri için bedelli çıksın, yarın gidip ₺50.000 yatırmazsam şerefsizim. Yeter ki öyle birşey olsun
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bi sorum olacakti bu konu hakkinda. Türk pasaportum var bugüne kadar Askerlik icin bir kagit magit bisey gelmedi. tamam 8 seneye yakin önce tasindik da, herhalde okadar salak olup eski adrese yollayacaklari yok degilmi?
Aminnn de valla pek hayırlı olacak gibi değilHayırlı olsun kardeşim![]()
Çok şey görürsün askerde ben şimdi den söyliyim![]()
Aminnn de valla pek hayırlı olacak gibi değilHiç istemeden gidiyorum sırf iş bulabilmek için kız bekliyor
![]()
Bi sorum olacakti bu konu hakkinda. Türk pasaportum var bugüne kadar Askerlik icin bir kagit magit bisey gelmedi. tamam 8 seneye yakin önce tasindik da, herhalde okadar salak olup eski adrese yollayacaklari yok degilmi?
Rakka operasyonuna bekleniyorsun MusapBi sorum olacakti bu konu hakkinda. Türk pasaportum var bugüne kadar Askerlik icin bir kagit magit bisey gelmedi. tamam 8 seneye yakin önce tasindik da, herhalde okadar salak olup eski adrese yollayacaklari yok degilmi?
eski adresine gitmiştir seni bulamayınca muhtara bırakmışlardırBi sorum olacakti bu konu hakkinda. Türk pasaportum var bugüne kadar Askerlik icin bir kagit magit bisey gelmedi. tamam 8 seneye yakin önce tasindik da, herhalde okadar salak olup eski adrese yollayacaklari yok degilmi?
Adrese filan kağıt gelmezde ülkeye ayak bastığın an yakana yapışırlar renktaş![]()
Bana da kagit gelmemisti eve falan. Yillar önce konsolosluga pasaport uzatmaya gittigimde 20 sene uzatmistim askerligi 38 yasina kadar ertelemistim.
O zamana kadar alman vatandasligina gecerim belki tam emin degilim bu konu hakkinda karar veremedim hala. Bedelli askerlik olaylari falan da var öte yandan, ama yasamimi Almanya da sürdürecegimi varsayarak Alman vatandasligina gecmek kacinilmaz gibi uzun vade de.
eski adresine gitmiştir seni bulamayınca muhtara bırakmışlardır
türkiyeden bahsediyorum yav. 8 sene önce buradan gittiniz diye algıladım ben. buradan sana ait hiç bi adres bulamadılarsa kütüğün neredeyse kağıtlar vs oraya gider. akrabanı eş dost vs bulamazlarsa muhtara gider.muhtar diye birsey yok burda aga naptin![]()
eski adresine gitmiştir seni bulamayınca muhtara bırakmışlardır

cifte vatandasim, belki bundan dolayi olabilirmi?
Bana da kagit gelmemisti eve falan. Yillar önce konsolosluga pasaport uzatmaya gittigimde 20 sene uzatmistim askerligi 38 yasina kadar ertelemistim.
O zamana kadar alman vatandasligina gecerim belki tam emin degilim bu konu hakkinda karar veremedim hala. Bedelli askerlik olaylari falan da var öte yandan, ama yasamimi Almanya da sürdürecegimi varsayarak Alman vatandasligina gecmek kacinilmaz gibi uzun vade de.
türkiyeden bahsediyorum yav. 8 sene önce buradan gittiniz diye algıladım ben. buradan sana ait hiç bi adres bulamadılarsa kütüğün neredeyse kağıtlar vs oraya gider. akrabanı eş dost vs bulamazlarsa muhtara gider.
benimki öyle olmuştu. seneler sonra haberim olup ceza kesmişlerdi 20 25 lira
bildiğim kadarıyla eve bişey gelmiyor sen konsolosluğa gidip ya bedelli askerlikten yararlanıyorsun yada erteliyorsunBi sorum olacakti bu konu hakkinda. Türk pasaportum var bugüne kadar Askerlik icin bir kagit magit bisey gelmedi. tamam 8 seneye yakin önce tasindik da, herhalde okadar salak olup eski adrese yollayacaklari yok degilmi?
inşallahHayırlı olur dostunu düşmanını görürsün kardeşim![]()