Aslan Forvet Arıyor!

2 tane ayni tarz adamimiz var.. savunma arkasina sarkicak oyuncu alsak forvet hattimiz daha guclu olur

Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk

Riekerink bu foruma üye galiba. Adam taraftar dostu.

Niasseyi ciddi ciddi isteyenler var forumda. Yahu adamlar 18 milyon poundu gomdukten 2 ay sonra herifin kucuk takim topcusu oldugunu anladilar ogun bugundur herifi kiralayacak enayi ariyorlar bulamiyorlar, illa bu enayi biz mi olalim ?? :)

Diarraya full konsantrasyon lutfen!! Ligin kaderini etkileyecek hamle olacak ! ;)

Ya hakkaten alsalar Eto yu.Şampiyon oluruz.Bu kadar zor olmamalı. Diarra + Eto = şampiyonluk.

Ocak ayında Donk ve Podolskiyide postalarız.

Arkadaş ne Eto su yahu,adam 36-37 yaşında ve birkaç ayrı yerde izledim Antalyaspor teknik ve idari yöneticileri, vücudu kaldırmadığı için hafta içi antrenmanlarının bazılarına katılmadığını ve hoş görüldüğünü söylüyor, bize gelse böyle bişey yapabilir mi? Sonra ilk maçta sakatlık, bitti,gitti bizim ihtiyacımız olan hızlı ve bitirici bir santrfor takım Bruma'ya.yetişemiyor alınabilecek ilk kişi Niasse olur ama daha iyisini alabilirsek ne ala

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niasse veya eto iyi olurdu.Eren ve eto veya niasse gol yükünü kaldırır tek kulvarda

podolski'den santrafor falan olmaz. niasse gelirse ligin en ii st hattı bizde olur.

kiralayın artık.

lan ne mal adamlarsiniz siz ya
eren zaten yetersiz bir adamdi

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Aslında Abubakar ı biz kiralayabilsek hazır porto ile ilişkiler iyiyken hem kuşlara da darbe vururuz bu saatten sonra forvet de bulamazlar

podolski st'de net vasat.

eren tek basına yetmez.

niaz süper olur. inş. biraz daha beklersek bjk kapacak.

Şimdi yaşlarla ilgili bişey yazacağız sonra Eto bol gol atınca Eto'yu istemediniz muhabbeti dönecek.

Oysa Kadroya bir bakın. Muslera 30, Chedjou 30, Hakan 32, Selçuk, 31, Sneijder 31, Podolski 31, Gelirse Eto 36, gelirse Diarra 31. Ve bunlar aynı zamanda takımın en çok kazananları. Yani 2 sene sonra sıfırdan takım kurmak zorunda kalacağız ve bu oyuncuların bizee geri dönüşü de olmayacak. Saha içindeki fiziksel sorunlara da hiç değinmiyorum. Senin takımın gençtir, koşan takımdır araya Eto da atarsın Romario da. Başarılı da olurlar o durumda. Ama Allah aşkına bir takımın ilk 11'inin 8 oyuncusu 30 üstü yaşta olur mu?

Yıllık ücreti 1.2 - 1.3 milyon euroyu geçmeyen 21 yaşlarında genç oyuncu bulmak gerek ama bizimkiler Ari - Wanderson gibi bir forvet almayı tercih edecektir.

Eto'o çok iyi forvet ama biz parayı basma olayını Diarra'da kullanmalıyız forvete daha uygun maliyetli biri gelmeli

Scout transferi yapılsın oraya parayi Diarra'ya gomecegiz.

Kiralık Niasse de son tercih olmalı.

Yada Sinan Gümüs'ü deniyecegiz santrafor mevkinde

Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk

Sinanın ayağı çok temiz, özellikle ayakiçi... Adapte edilebilir bence o mevkiye.

Tapatalk

Aynisini ben de düsünüyorum. Bu cocuk forvette daha cok isimize yarar bence. Öyle kolay kolay da yikilmiyor kirilgan degil yani.

Hem de dedigin gibi vuruslari gayet iyi.

Geri
Üst Alt