Aslan Kaleyi Kapadı!

Eren Arslan

10 Numara!

Ad.jpg

Galatasaray'da ligin ikinci yarısıyla birlikte işler yoluna giriyor! Bu sezon savunmadan yana dertli olan ve hemen her maçta gol yiyen Galatasaray, kalesini kapatmayı başardı.

Haberin Devami GSC Portal'da

Daha da iyi olacaktir.Takim yonetiminden hocasina harika isler yapiyor.

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

CİMBOM AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!

Nazar değdireceksiniz

[attachment=7527:nazar_boncugu.jpg]

Ekli dosyalar

• nazar_boncugu.webp
    nazar_boncugu.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 182
Şunu dillendirmeyelim bir süre nazar değecek gol yiyeceğiz diye korkuyorum :(

Mancini fazla çalışmamız lazım dediğinde adamla alay ediyordu bazıları. Medya dahil herkese resmen kapak taktı. Helal olsun :encouragement:

ben eminim mancini hala memnun değil savunmadan.. Bu gün Eskisehir basit paslarla en az 2 kere deldi 3 stoperi.. Chealse olsa 2 gol işte.. sonra çıkaracam diye uğraş

ben eminim mancini hala memnun değil savunmadan.. Bu gün Eskisehir basit paslarla en az 2 kere deldi 3 stoperi.. Chealse olsa 2 gol işte.. sonra çıkaracam diye uğraş

Çok haklısın ,

gol yemedik ama sadece istatistik açıdan , eminimki Mancini bugün 2 gol yendiğini düşünüyordur ,,

ama şu varki iyi yoldayız maçtan sonra maratonda 2.yarıya dair birkaç enstantane gösterdiler top eskişehirdeyken neredeyse tüm takım topun arkasına geçmiş ,

Kalede aslan var. Allah seni bizden ayırmasın . Erayla ufukla olmaz bu iş.

Çok haklısın ,

gol yemedik ama sadece istatistik açıdan , eminimki Mancini bugün 2 gol yendiğini düşünüyordur ,,

ama şu varki iyi yoldayız maçtan sonra maratonda 2.yarıya dair birkaç enstantane gösterdiler top eskişehirdeyken neredeyse tüm takım topun arkasına geçmiş ,

yalnız şunu da atlamamak lazım.. 3 4 ay önce yüzüne bakmadığımız ceyhun, hakan, chedju oynadı orda.. Terim 3 yıldır bu oyuncularla birlikte bu verimi alamadı bu oyunculardan.. Mancinide buraya 3-5-2 oynatmaya gelmedi baktı kadro ona göre hemen döndü.. oyuncudan anlamakta ne kadar önemli

Muslera ile ne yapıp edip hemen sözleşme uzatmalıyız, gerekirse maaşında ciddi zam yapılmalı..

Bir daha hayatta bulamayız bu kalitede kaleci. Şu son yıllarda kazandığımız başarıların en büyük nedeni Fernando Muslera.

Bu isin kilit ismi Muslera. Bir haber gordum umarim dogru degildir. Muslera'nin menajeri 2 Milyon Euro olan garanti paranin 3 Milyon'a 10 bin Euro olan mac basi ucretin de 15 bin Euro'ya cikarilmasini ve ustune 15 Milyon Euro'ya serbest kalma maddesi ekletmek istemis. Biz de bu talebi cok fazla bulmusuz. Bizim niyetimiz 2.4 Milyon Euro'ya yukseltmekmis sadece. Umarim dogru degildir. Mutlaka elimizde tutmaliyiz. Mondi'den sonra boyle bir kalecinin ozlemini cekmistik.

menejer ve yandas medya haberleri bunlar takmayın

Üstelik defansta sürekli farklı kişiler oynuyor. Hep aynı dörtlü değil. ...Demekki sistemi oturttuğun zaman kim oynasa farketmiyor.

Şunu dillendirmeyelim bir süre nazar değecek gol yiyeceğiz diye korkuyorum :(

Emin ol dün iki arkadaş maç izliyorduk. Spiker, "Galatasaray 6 maçtır evinde kazanıyor" dediği anda "yahu bu istatistiği neden verdiniz, kesin bu maçı kazanamayız" dedik birbirimize. Bu adamların verdiği istatistikler dua niyetine mi geçiyor nedir, ne zaman istatistik verseler tersi oluyordu. Allah'tan bu sefer bir şey olmadı :)

Aslan Musleram be..

Chelsea'yi elersek,bu da senin sayende olacak,adım gibi eminim.

Bu kulüp Taffareller Mondiler gördü.

Sen hepsinden iyisin.

Tutkal mı sürüyon arkadaş eldivene :D

Her tuttuğun topta,arkadaşla bi gülme alıyor bizi,artık rakiple dalga geçiyoruz.

Geri
Üst Alt