Aslan Parçası Jason Denayer!

Abi istemeyin şu savruğu.

Cidden berbat bir stoper. Sağ bek olabilirdi ama orada da oynatmıyorlar ve kendisi istemiyor.

Ön libero bile denendi stoperde dağınık olduğu için ama orada da kötü.

onceki sayfadaki golu inceleyin
bos yapmayin
saci sekilli ve sempatik diye dandik topculari kulubumuze layik gormeyin (chedjou gibi)

türkleri nasıl kekleyecegini melo abisinden iyi ogrenmıs ondan profil resmini degistirmemis

Abi istemeyin şu savruğu.

Cidden berbat bir stoper. Sağ bek olabilirdi ama orada da oynatmıyorlar ve kendisi istemiyor.

Ön libero bile denendi stoperde dağınık olduğu için ama orada da kötü.

Serdar hariç diğerlerinden iyi stoper. Potansiyeli de mevcut. Genç yaşta süper stoper bulmak zor iş. Tecrübe ve yanındaki partner çok önemli.

Stilini Dany'e benzettigim icin kendisini camiamizda yeniden gormek isterim.

Serdar hariç diğerlerinden iyi stoper. Potansiyeli de mevcut. Genç yaşta süper stoper bulmak zor iş. Tecrübe ve yanındaki partner çok önemli.

Serdar da çok yeterli değil. Savruk bir herif.

Ben artık alınacak stoperden Kjaer-Skrtel gibi ne olacağı belli bir performans bekliyorum.

Yatırımlık oyuncuyu orta sahaya düşünelim derim. Oraya da direkt 11 oynayacak bir adam bulup, yanına da gelişime açık biri bulunmalı.

Arkadaşlar, Sunderland kendisinin şu anki durumundan, kendisi de yavaş yavaş şans bulmaya başladığı için Premier League'de oynamaktan memnun, şu an Southampton'da oynayan Celtic'ten eski takım arkadaşı Virgil van Dijk'e benzer bir çizgide gelişim içinde ve şu an Türkiye'ye transferi söz konusu değil. Eğer olmazsa yazın bakılır. Bunun dışında söylenenlere yazılanlara çizilenlere inanırsanız sonunda siz üzülürsünüz, zira Türkiye'deki yabancı transferi haberlerinin hepsi yalan, aynı haberler Oscar'ı Oscar olmazsa B planı olarak Isco'yu Fener'e transfer etmekle meşgul. Başkasının oyuncusu yüzünden birbirinizi üzüyorsunuz.

kendisini beğenmiyorum. forumca neden bu kadar sevildiğine de bir anlam veremiyorum açıkçası

Bu konu neden uplandı? Gece gece gözyaşlarına boğuldum. Çocuklarımıza, gelecek nesillere anlatacağımız 1 gs efsanesi Denayer.. unutulmayacak.

Sezon boyu 7 tane hava topu mücadelesi kazanarak, galiba süper lig tarihinde bir stoperin en zayif hava topu performansini ortaya koymus, yinede toz kondurulmamis, saclari sekil, siyahi stoper.

Adem chakar, semih kaya'dan mı bahsediyor? Ama onun saçlar dökük :d ve siyahi değil sarışın.

delikanlı güzel penaltı yaptırmış

chedjou abisiyle fazla takıldı anlaşılan

DB4r6m.png

Geri
Üst Alt