Aslan Savunmaya Çekildi!

forvette ronaldo messi falcao olduğu için bencede stoper alınmalı!!!!!!!

Forvet gereksiz, korayin yanına bir stoper alalım.

Forvet şart. Hatta 2 tane #şartoğluşart

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

serdar tasci kiralik arti satin alma opsiyon ve bir tanede yabanci forvet

direk 11 de oynatabileceğimiz bir yerli bir de yabancı almalıyız. stopere yerli forvet hattına da yabancı iyi gider.

forvet_logo.png

ins_p_438459.jpg

Serdar gelsin. Bir de yabancı forvet aldık mı tamamdır. Şener'i falanda ucuza getirirsek alalım. Tarık'tan vazgeçmişizdir umarım artık.

herkes hem fıkır bu takıma en acıl lazım olan forvet transferi.transfer dedıysek emre gural falan degıl kımsenın ısmını tartışmayacagı bır forvet gereklı bu ısımde bence llorente dir juveli.

230px-Fernando_Llorente_contra_el_H%C3%A9rcules_en_el_estadio_Jos%C3%A9_Rico_P%C3%A9rez.jpg

Başlığı görünce konunun Prandelli daha defansif oynatıyor içerikli bir şey olacağını düşündüm :D

Geçen sene kaybettiğimiz 22 puan videosunu izledim. Forvet almamak aptallık olur.

Serdar'la Chedjou takas edilsin kontenjandan bizde zaten oynayacağı yok, diğer tarafa zaten giren çıkan yok onlara göre daha iyi bi adam olacağından olabilir bi transfer. Artı Doria'yı da alalım canavar gibi defans olsun. Forvet alacağımıza ihtimal vermediğimden böyle düşünüyorum yanlış anlaşılmasın ben de forvet alınmasından yanayım.

takım gol atamıyor, pozisyona giremiyor hala savunma da savunma diyorlar..

kafayı yemiş bunlar

Arkadaşlar bakın forvet lazım diyorsunuz fakat ukelalık etmek gibi olmasın ama geçen sene kanat olmadan baklava stili ile oynuyorduk bu sebepten Burak Drogba ve Sneijder orta alandan giremediğimiz vakit yetersiz kalıyorduk malum Drogba yaşından dolayı 90 dakika oynayamıyor geriyede fazla yardım etmiyordu Burak desen aynı şut isabet oranlarıda çok düşüktü malum fakat bu sene 4-2-3-1 gibi bir taktik yapıcaz büyük olasılık bu taktikte Sneijder serbest olucaktır ve Bruma ve Olcan gibi forvet hattına gol ve asist olarak destek veren adam eksiltebilen bir oyuncular olacaktır.Ve malum 5+3+1 gibi saçma bir yabancı kuralu yüzünden forvetimizin türk olması en büyük avantajımız tamam forma değil fakat formda olmadığı ve düzenli oynamadığı halde unutmayınki 16 gol 8 asist ile gol krallığında 2. oldu. Formda olduğu sezonda nerde ise avrupa gol kralı oluyordu bu sebepten bu tür devamlı konuşup Burak'ın moralini bozmak saçma taraftarın 2 tezahürat yaptığında forvetten defansa nasıl depar attığını hatırlamanızı istiyorum tamam 1 tane daha forvet lazım Mevlüt olacaktır büyük olasılık diye tahmin ediyorum. Mevlüt'ü Dany+para ile aldığımız taktirde. Umut ile Sabriyi verip sağbek olarak bedavaya alabiliriz diye tahmin ediyorum.Defans için gelirsek genelde duran toplardan çok gol yediğimiz için Doria'nın hava toplarına hakim ve katı bir defans olduğu için tercih ediyorum.Ama Balanta hızı ve fiziği olarak çok iyi bir oyuncu sağ ve sol bektede oynayabileceğini düşünüyorum kısa paslarıda çok iyi hatta hızı ile yeri geldiğinde forvete kadar çıkış yapabiliyor. Serdar Taşçı'dan Prandelli vazgeçtiğini söylüyor. Benim düşüncelerin bunlar.

Geri
Üst Alt