Aslan Zorlu Virajda!

Eren Arslan

10 Numara!
tak%C4%B1m1.jpg

Spor Toto Süper Lig'de lider Fenerbahçe ile puan farkını 4'e indiren Galatasaray, zirve mücadelesinde zorlu bir periyoda girecek. Sarı-kırmızılılar, 28'inci haftadaki Fenerbahçe derbisine kadar 4'ü deplasmanda 7 zorlu karşılaşma oynayacak.

Haberin Devamı GSC Portal'da...

Fenerbahce gazozuna mac mi yapacakmis bu 7 haftada?

Gerçekten zorlu periyota giriyoruz. Özellikle Karabük ve Konya deplasmanı çok dikkat etmemiz gerekir. İki takımda evinde zorlu rakip. Bunlarda takılmazsak şampiyonluğa bir adım daha yaklaşırız.

Bursa ve Eses maçlarındaki performansı devam ettirirsek 7 de 7 yaparız. Kuşlar düşünsün bundan sonrasını.

Geniş ve Kaliteli Kadromuzla üstesinden geleceğiz fikstür düşünülerek yapıldı bu kadro kuşlar düşünsün :) İffet misali gagasını kafese sıkıştırıcaz :):):)

Kendi sahamızda ki performansı deplasmanda sürdürebilirsek sıkıntı yok zaten. Mesela ben Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarından çok deplasmanda ki maçlardan korkuyorum.

Takım o havayı yakaladı.Artık her maçı rahat geçeriz diye düşünüyorum.

Hele Antalya maçı ilkyarıdan biter.Karabük keza öyle.

Biz işi hep ilkyarıdan bitirir bir hale geldik.Böyle de devam edecek.

bursa ve eskişehir maçlarının ilk yarısındaki o yüksek konsatrasyon, arzu ve istek bu maçlardada olursa benim hiçbir korkum yok

Antalya da ilk yarı bitebilir ama Karabük'te sıkıntı çıkabilir.

Beşiktaş'ı geçeriz havalarını söndürürüz gene. Daha önemli olan antalya ve rize maçları, deplasmanda 6 puan bizi kendimize getirir.

yine herkesi yeneriz, dünya'nın en iyi takımıyız, biz mükemmeliz triplerine girmiş taraftar. genelde böyle olunca puan kayıpları yaşıyoruz..

bu 7 macta fenerden an az 4 puan daha fazla çıkaracağız... ahanda yazdım buraya...

Abi sen de foruma veriyorsun coşkuyu da bakalım sonu nasıl bitecek :D

Ligin kaderini değiştirecek maçlar GS-TS-BJK-FB-KONYA-ESKİŞEHİR-BURSASPOR-AKHİSAR-SİVAS deplasmanlarıdır, kim bu deplasmanlardan hasarsız dönerse o şampiyon olacak..

Bunların dışındaki tüm maçları her iki takımın da kazanacağını düşünüyorum..

Biz bjk-fb-eskişehir-akhisar-bursaspor deplasmanlarını geçtik, sadece KONYA-SİVAS-TRABZON kaldı..

Şikeciler konya-bursa-eskişehir-sivas deplasmanlarını geçti, sadece GS-BJK-TS-AKHİSAR kaldı..

Bu durumda GS en fazla 9 puan, şikeciler en fazla 12 puan kaybedebilir, aradaki fark ise 4 gerisini siz hesap edin..

Bizim kolay kolay puan kayibi yasiyacagimizi sanmiyorum, oyuncularimiz iyce takim halinde oynamaya basladi. Pas tempomuz da gittikce yükseliyor... bizim icin tek tehlike bizim oyuncularimiz mac secmesi burda 2-3 oyuncumuz tam verimli oynamazsa zor duruma düsebiliriz..

Kadromuz kalite anlaminda daha da iyi olmasi ve oyuncu sayisinin artmasi ile artik oyniyan herkes kendini her mac olsun her antrenman olsun ispatlamak duruma gelmistir... Bir Drogba, Melo ve Sneijder yakin rakibi yok takim icinde.

olm beşiktaş demeyin sahaya inen gerizekalılar aklıma geliyor gülmekten çatlıyorum her defasında sadljkhsadjkhasd :D

Aradaki Bursa ile Chelsea maçları bizi baya zorlayacak.11 maçımız var fener maçına kadar.

bütün virajları şu performansla almamız lazım

[media]https://www.youtube.com/watch?v=oeO2q8FzcnM[/media]

Geri
Üst Alt