Aslan'dan Cristian Rodriguez harekatı

Cevap: Aslan'dan Rodriguez harekatı

iş yapar. yaşıda iyi. arshavin yada bu dana alınsın. ortasahayada hamit alınsın yeter forvette ben oynarım

çok şahsiyetli bir zat ı topçu culio cana kartakterinde böylelerine ihtiyacımız var

srfydn Şeref Aydın

mesaj gayet acik ve net: img854.imageshack.us/img854/1151/ma… (alin beni, ucurayim sizi) :)

matiassuarez.jpg

Hayırlı olsun diyebiliriz mi...:)

Daha dün gece FM12'de Galatasaray'a getirmistim sözlesmesi bitince. Bir anda haberi görünce hala oyundayım sandım. :D

Gelirse faydalı olucağı gibi Riera'dan sonra çağ atlatır o kanada aynı zamanda.

nerede oynamayan adam var bize yazarlar.. lesh

Porto'yu takip ederim Rodriguez genellikle yedek oturuyordu.Öyle çok yetenekli bir oyuncu sayılmaz fakat tam bir takım oyuncusu.

Fizik olarak güçlü,yetenek olarak vasat ama takım oyuncusu bir isim.Riera'dan daha fazla katkı verir ama bir Arda etkisi yapmaz bu takıma.

FM Scouting Report gibi oldu ama gerçek budur. 5 üzerinden 2.5'luk bir transfer ama Riera 2 bile değil şu halile o yüzden açık oyuncusu olarak iş yapacaktır.

Rodriguez, Amrabat yada Grosicki. Bunlar farklı stillere sahip olan aynı klasmanın oyuncuları. Yani takıma verecekleri birinin bir fazla digerinin bir az olur, cok fark yok.

Olağanüstü yetenekli bir futbolcu değil, takım oyuncusu..

4 yıldır Porto'da.. Sürekli ilk 11 de başlamıyor ama ortalama 25 maç sahaya çıkıyor. Oyunun hem ofansif hem de defansif yönünde var.. Gelirse faydalı olabilir.

Rodriguez, Amrabat yada Grosicki. Bunlar farklı stillere sahip olan aynı klasmanın oyuncuları. Yani takıma verecekleri birinin bir fazla digerinin bir az olur, cok fark yok.

katılmıyorum.rodriguezin hızı falan kalmadı artık.tamam maçın defansif anlamında da hep içinde.ancak bize yaramaz.bizde yaran,delen oyuncu eksikliği var.

riera var zaten,hemen hemen aynısı olan bir adamı almaya gerek yok.

amrabat biçilmiş kaftan.

Bıktım şu gazetelerin uyduruk transfer haberlerinden.

andres guardado hepsini cebinden cıkarır,üce böler beşe katlar adam deportivo ile ligden düşdü cok uygun vereceksin riera artı para alacaksın ardadan daha cok iş yapar..

Geri
Üst Alt