aslıhan malbora

Murat Durmaz

Berlin Panteri
Türk dizilerinde ve filmlerinde oynayan Afyonkarahisarlı (Afyonlu) güzel oyuncu.
5896967.jpg

aslıhan-malbora-1.webp
aslıhan-malbora-2.webp
aslıhan-malbora-3.webp

Shrek filmindeki Çizmeli Kedi'ye benzetmişler bakışını yav .D
FLThv-GXoAAfOat

Paylaştığınız fotoğrafların hiçbiri ötekine benzemiyor.

Kim yav bu sürekli estetik ve imaj yapıyor sanırım.

Paylaştığınız fotoğrafların hiçbiri ötekine benzemiyor.

Kim yav bu sürekli estetik ve imaj yapıyor sanırım.
Makyaj ve saç değişikliği değişik gösterir reis :D Bence nedeni bu :D Fotoğrafların geneli de son 1 yılda çekilmiş güncel olan fotoğraflar estetik falan ihtimali yoktur bence :D

oyunculugunu begeniyorum - yeni nesil oyuncular icerisinde ~. kendi jenerasyonu ozelinde one cikan yeteneklerden gozlemledigim kadariyla .

simdilik 2 dizisini izledim. biri, forumumuzda da basligi olan * 3 kurus dizisi - digeri platform dizisi idi - ismi > *etkileyici. < futbolla alakali bi konusu vardi. ikisinde de oyunculuk olarak basarili buldum.

onu cok acik gelecegi parlak bir yetenek kanimca.

*yeni bir filmde oynamis. yakinda vizyonda. filmde yabancilarda yer aliyor.

*yeni tv dizisi de yakinda ekrana cikacak >>>
Beverly Hills, 90210 'in yerli uyarlamasi olarak fox ekranlarinda yeni sezonda yerini alacak....
< = * gelecek uzun surer - isimli dizi.

kadrosu iyi bir ise benziyor. oyunculuklarini cok cok begendigim necip memili, nur fettahoglu , asli orcan kadro basta olmak uzere iyi bir kadro kuruyor gibi ay yapim.

@Murat Durmaz bu dizi nin basligi olursa ,ayrica orada bolumlere dair vb yorumlari yapabiliriz kanimca.

oyunculugunu begeniyorum - yeni nesil oyuncular icerisinde ~. kendi jenerasyonu ozelinde one cikan yeteneklerden gozlemledigim kadariyla .

simdilik 2 dizisini izledim. biri, forumumuzda da basligi olan * 3 kurus dizisi - digeri platform dizisi idi - ismi > *etkileyici. < futbolla alakali bi konusu vardi. ikisinde de oyunculuk olarak basarili buldum.

onu cok acik gelecegi parlak bir yetenek kanimca.

*yeni bir filmde oynamis. yakinda vizyonda. filmde yabancilarda yer aliyor.

*yeni tv dizisi de yakinda ekrana cikacak >>>
Beverly Hills, 90210 'in yerli uyarlamasi olarak fox ekranlarinda yeni sezonda yerini alacak....
< = * gelecek uzun surer - isimli dizi.

kadrosu iyi bir ise benziyor. oyunculuklarini cok cok begendigim necip memili, nur fettahoglu , asli orcan kadro basta olmak uzere iyi bir kadro kuruyor gibi ay yapim.

@Murat Durmaz bu dizi nin basligi olursa ,ayrica orada bolumlere dair vb yorumlari yapabiliriz kanimca.
Açalım abi o konuyu da sen iste lafı bile olmaz :D

Geri
Üst Alt