Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.612
- 51.622
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benimle romantik bir akşam yemeği yeme şerefine nail olmasını isterim.
Gözlükleri çıkar bir de öyle bak Neco..her resimde farkli birisi var gibi
Türk dizilerinde ve filmlerinde oynayan Afyonkarahisarlı (Afyonlu) güzel oyuncu.
Ekli dosyayı görüntüle 173925
Makyaj ve saç değişikliği değişik gösterir reisPaylaştığınız fotoğrafların hiçbiri ötekine benzemiyor.
Kim yav bu sürekli estetik ve imaj yapıyor sanırım.
Doğru olabilir tabii. Şu kedili fotoğrafta Aslı Enver sandım.Makyaj ve saç değişikliği değişik gösterir reisBence nedeni bu
Fotoğrafların geneli de son 1 yılda çekilmiş fotoğraflar estetik falan ihtimali yoktur bence
![]()
Açalım abi o konuyu da sen iste lafı bile olmazoyunculugunu begeniyorum - yeni nesil oyuncular icerisinde ~. kendi jenerasyonu ozelinde one cikan yeteneklerden gozlemledigim kadariyla .
simdilik 2 dizisini izledim. biri, forumumuzda da basligi olan * 3 kurus dizisi - digeri platform dizisi idi - ismi > *etkileyici. < futbolla alakali bi konusu vardi. ikisinde de oyunculuk olarak basarili buldum.
onu cok acik gelecegi parlak bir yetenek kanimca.
*yeni bir filmde oynamis. yakinda vizyonda. filmde yabancilarda yer aliyor.
![]()
*yeni tv dizisi de yakinda ekrana cikacak >>>
Beverly Hills, 90210 'in yerli uyarlamasi olarak fox ekranlarinda yeni sezonda yerini alacak....
< = * gelecek uzun surer - isimli dizi.
kadrosu iyi bir ise benziyor. oyunculuklarini cok cok begendigim necip memili, nur fettahoglu , asli orcan kadro basta olmak uzere iyi bir kadro kuruyor gibi ay yapim.
@Murat Durmaz bu dizi nin basligi olursa ,ayrica orada bolumlere dair vb yorumlari yapabiliriz kanimca.