GSC Haber Asprilla: "Galatasaray tesislerine bayıldım!"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1769358373008.webp

Asprilla: "Şimdiye kadar yaşadığımdan çok farklı bir yer burası. Bugün Kemerburgaz’da tesisleri gezdim ve bayıldım diyebilirim. Çok heyecanlıyım burada oynayacağım için. Arkadaşlarımdan daha önce de ne kadar güzel olduğunu duymuştum."

Asprilla: "Davinson Sanchez'le aynı takımda oynayacağımız için heyecanlıyım. Bana çok şeyde yardımcı olacağına, birçok şey öğreteceğine eminim. Burada birçok büyük oyuncu var, onlardan da öğreneceklerim var. Çok heyecanlıyım."

Asprilla: "Bu büyük kulübe gelmek beni çok mutlu etti. Başkanıma da bunu gerçekleştirdiği için çok teşekkür ediyorum. Taraftarımızla buluşmak için sabırsızlanıyorum."

Dursun Özbek: "Yaser'e hoş geldin diyorum. Galatasaray'a hizmetten dolayı da çok ümitliyim."

Dursun Özbek: "Davinson Sanchez, abisi olarak Yaser'e yardımcı olacak."

Yeni Cuesta bu demek.

Lang yine tesis demişti. Bilerek mi söyletiyorlar yaw.

Şampiyonluk yolunda hafif böyle gülüşü olan adamlara ihtiyaç var.

İş yapar yapmaz bilemeyiz tabi.

Burada bir sürü büyük oyuncu var diyor. Ne kaparsam kar demiş adam. Yusuf Demir gibi boş teneke değil demek ki. Mertens e bakarak bile çok şey öğrenebilirdi Yusuf.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güzel konuşmus gerçekten tesislerimiz harika

''Öğreneceğim, öğretecekler vs'' güzel laflar; mütevazı adamları severim, ekabirlerden kimseye fayda gelmez...

Benzetmeler yapılan Cuesta da iyi bir karakter ama futbolculuğu bu seviye için yetersizdi, bir de şanssız başlayınca kendi seviyesini bile gösteremedi. Yaser umarım şampiyonluk yolunda katkı sağlar.

Geri
Üst Alt