Assassin’s Creed Shadows

bu oyunlardan işe yarar olanı varmı
hiçbirni oynamadım da
çok iyi oyunlar değil ama AC serisi boş zaman fazla ise oynanabilir

oynanış olarak çok ekstrem bişeyi yok combat bir süre sonra sıkabiliyor ama oynatıyor işte. ama şu var ki dönemin mimarisini ve hissiyatını çok iyi veriyor ubisoft firması AC serisinde. keza ac unity oyunu fransız ihtilali döneminde geçiyor ve napolyon ile muhabbete giriyorsun vs paris şehri falan inanılmaz güzel oyunda

mesela ac odyssey diye bir oyunu var ve inanılmaz bir devasa antik yunan haritası var oyunda.

150 tane assassin çıkarmak ne lan

Ubisoft sen nasıl bir manyaksın

çok iyi oyunlar değil ama AC serisi boş zaman fazla ise oynanabilir

oynanış olarak çok ekstrem bişeyi yok ama oynatıyor işte. ama şu var ki dönemin mimarisini ve hissiyatını çok iyi veriyor ubisoft firması AC serisinde. keza ac unity oyunu fransız ihtilali döneminde geçiyor ve napolyon ile muhabbete giriyorsun vs paris şehri falan inanılmaz güzel oyunda

mesela ac odyssey diye bir oyunu var ve inanılmaz bir devasa antik yunan haritası var oyunda.

Grafikler harika bazen oyuna girip sadece yerel halkı izlediğim oluyor.
Karılar da güzel

150 tane assassin çıkarmak ne lan

Ubisoft sen nasıl bir manyaksın

taktılar kafayı ac'ye çok ii bişeymiş gibi

3 4 sene önce zelda klonu bi oyun yaptılar fenyx rising diye ona devam etmeleri lazımdı, yüzbinlerce mail yağmış 2.si için ama imha etmişler projeyi ac'ye yoğunlaşacaz diye
mal herifler

Total war serisi de benzer sayida oyun çıkardı aslında ama asassins creed kadar göze batmıyor

Black flag bence serisinin en iyi oyunuydu.

Mesela gurbolar istanbulda geçen revelations pek sevmezler para birimi eşit ya ondan. Bizim siradan halktan bir farkimiz olmayacak mi falan derler
Ben Italya'da gecen Ezio'lu AC2'yi cok seviyorum. Zaten seriyi sevdiren oyun oydu sanirim.

Black flag bence serisinin en iyi oyunuydu.

Mesela gurbolar istanbulda geçen revelations pek sevmezler para birimi eşit ya ondan. Bizim siradan halktan bir farkimiz olmayacak mi falan derler
Bu konuda bile gurbolara geçiriliyor

Çok yazik

Ben ayrılıyorum

Bu arada oyun 20 Mart'a ertelenmişti, başlık güncellenebilir.

fena görünmüyor ama traversal hissinde bi yenilik yok anladığım kadarıyla
ısrarlı komünite talebine rağmen dedicated jump yine yok

Geri
Üst Alt