astroloji

Astrolojiye inanıyor musunuz?

• Evet inanıyorum

• Hayır inanmıyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Nuray Sayarı balonu da patlamıştırr

Şu patlayacak mı acaba 2018’de fener için 2026’ya kadar şampiyonluk yok demiş. Seneye fener şampiyon diyor. Bu sene başı da bizim şampiyon olacağımızı söylemişti

Fbyi şampiyon yapacaklar

Bu Can Aydoğmuş bence çok feci dalga geçiyor ya.

Konuşmasını dinledim sabah.

Aslanlı t-shirt giymiş konuşuyor 😂

Seneye de olamazlarsa 8 yıl bildim Fb olamayacak diye yıldızlar bile bir şey yapamaz aslan gölgesinde falan der gülerek .

Bariz GS’li bu maytap geçiyor.

2026’dwn sonra çok güzel olacak ama olsun beklesinler falan demiş daha 2018 de dalga geçer gibi. Ne gülüyordur mal bunlar diyip.

Astrolog Can Aydoğmuş:

Fenerbahçe ile ilgili çok pozitifim, Fenerbahçe 2026 yılında çok mutlu olacak. Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu ile ilgili şunu söyleyeyim; bir aksilik olmazsa falan yok direkt ve net Fenerbahçe 2026 yılında şampiyon olacak. (Tıpkı 2021 de Galatasaray,2022 de besiktas dediği gibi ama 2021de Galatasaray şampiyon olmayınca twitini sildi bu falcı arkadas,falciymis eskiden)

şu zırva konu net dolandırıcılık ve iq noksanlığı belirtisi de,

haydi kişileri geçtim, canlı olmayan tüzel ya da nesnel şeyler üzerinden nasıl tahmin yapıyorlar lan :d

mesela fenerbahçe bir camia değil mi, mensubu farklı farklı 30 milyon kişi var, neye göre tahmin yani? fb'in kuruluş tarihine göre mi? ee bir sürü branş var vs vs :d

o zaman 2022 üretimli kırmızı wolksvagen arabalar için de tahmin yapılabilir. onların durumu ne olacak acaba 2026'da?

zuhahahaha :ddd

Ben inanıyorum Fenerbahçe'yi 2026 yılında masa tenisinde büyük başarılar bekliyor.

Astrolog Can Aydoğmuş:

Fenerbahçe ile ilgili çok pozitifim, Fenerbahçe 2026 yılında çok mutlu olacak. Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu ile ilgili şunu söyleyeyim; bir aksilik olmazsa falan yok direkt ve net Fenerbahçe 2026 yılında şampiyon olacak. (Tıpkı 2021 de Galatasaray,2022 de besiktas dediği gibi ama 2021de Galatasaray şampiyon olmayınca twitini sildi bu falcı arkadas,falciymis eskiden)
Bir aksilik dediği şey başka bir takımın şampiyon olmasıdır herhalde.

Seneye Galatasaray veya Fener şampiyon olur demek %60-40 veya %70-30 gibi bir ihtimalle gerçekleşecek bir hadise. Çok olağanüstü bir şey değil yani. Gerçi şu Can denen elemanın 2019'da fener 2026'ya kadar başarısız olacak demesi güzel bir ön görü olmuş. Keşke 2196 falan diyeydi.

o değil de

neden hepsi düzenli olarak bu çikolatadan yiyormuş gibi konuşuyor?

1747823174571.webp

Dinçer en sonda yine Galatasaray olabilir demiş

Ben Dinçer hoca ile başladım maç haritasi yorumlamaya.orda tepe noktası dediği şey kuruluş saati olmadan bulunamaz ama genel yorumlarsak transit jupiter bizi kariyer-başarı alanında etkiliyor ve evet 2002 deki gibi şampiyon olabilir,hatta avrupada basari yakalayabiliriz.can ilginç bi kişilik,futboldan da zerre anlamaz.enerjisel bakiyo,falciymis eskiden zaten.astrolojiden anlasa transit saturnun fbyi ne kadar zorlayacagini da söylerdi.sadece transit jupiterle olmuyo yani

şu zırva konu net dolandırıcılık ve iq noksanlığı belirtisi de,

haydi kişileri geçtim, canlı olmayan tüzel ya da nesnel şeyler üzerinden nasıl tahmin yapıyorlar lan :d

mesela fenerbahçe bir camia değil mi, mensubu farklı farklı 30 milyon kişi var, neye göre tahmin yani? fb'in kuruluş tarihine göre mi? ee bir sürü branş var vs vs :d

o zaman 2022 üretimli kırmızı wolksvagen arabalar için de tahmin yapılabilir. onların durumu ne olacak acaba 2026'da?

zuhahahaha :ddd
Kuruluş tarihleri net değil üstelik hiç bi takimin

Geri
Üst Alt