At İzi İt İzine Karıştı

Burak Bahadur

Parçalı Üye
Forumun sağlığı açısından moderatörleri biraz daha dikkatli olmaya davet ediyorum.

Malumunuz, forumun ezici çoğunluğu Hamzaoğlu'nun gönderilmesinden dolayı bayram yapıyor. Kendini foruma kabul ettirmeye çalışan civcivler de bunu fırsat biliyorlar gibi hissediyorum.

Yakın zamanlı üyeliklere, yeni üyeliklere, 1-2 aylık üye olup 1000'in üstünde tamamı laf çakma amaçlı mesajı olan üyeliklere dikkat diyorum.

Savgiler, saygılar...

BnaeHZFCUAAxe-g.jpg

örnegın gökhan sancak bey kuşhdur

Bu büyük taraftar o itleri geldikleri deliğe geri sokmayı iyi bilir relaks olunuz sevgili renkdaşım.

Edebin korundugu surece fenerlilerin forumda olmasinda bir sakinca gormuyorum ben. Ortaligi karistiran Galatasarayli da olsa fbli de olsa sutlanmali zaten. Amacimiz futbol konusmak ve takimimiz icin iyi olan seyleri gundeme getirmek. Fazla abartmayin bu meseleleri.

Bir fenerbahçeli bu tür bir konuda açabilir dikkat çekmemek için.

Herkes bayrak assın kim dostumuz kim düşmanımız bilelim..

1500x500

Antudan gelenler için NKFVAS :oley:

Takımlar kaç faulde bir sarı kart gördü?
1.Kasımpaşa 10.3, 2.Başakşehir 9.0, 3.F.Bahçe 8.4 ... 14.Beşiktaş 5.7 ... 18.G.Saray, 4.8

Merak etmeyiin affetmeyiz

@Serkan Şafak bey de Fener, BJK arasında gidip geldikten sonra 'biz dahil ligin en sempatik takımı' olduğunu iddia ettiği Akhisar'da karar kılmıştır. Kendisine dikkat edelim lütfen.

Akhisarlaşmış olsak Hamza hocanın dediği gibi bugün bu durumda olmazdık reis,Adamların zencileri derhal kulübümüze kazandırılmalı!

Geri
Üst Alt