Seçkin HASSELİ
10 Numara!
- 8 Temmuz 2010
- 11.433
- 2.620
- 2.118
Yabancı serbestse Abdul 8€ bırakılabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne acidankerem tabi ki
danny almıştık çok hızlı diye görduk sonuçu.pozisyon almayı bilen her stoper iş yapar.marcao dan hızlı oldugunu dusunuyorum ayrıca.Yav yok neresi hizli nasil mac izliyonuz yav. Ilk metrelerde fazla agir hele Avrupa'daki hucum oyunculari dusunursek oradakiler hepsi super hizli bizim Turkiye Ligine benzemez. Neyse seneye CL'ye katilalim bu mesajimi alintilarsiniz.
Ederinin üstünde satmisiz bu aradaçok normal abi
galatasarayın piyasada elindekileri haraç mezat satan bir imajı vardır zaten
marcaoyu zar zor 10+2ye satan takıma böyle teklifler gelir
Danny' nin en azından ortalama bir beyine sahip olduğunu zannetmiştik; GA de önlibero olarak da süre buluyordu ve iyi görünüyordu doğrusu. Terim Üstat gibi bizler de yanıldık. Mantar beyinli olduğunu anladığımızda iş işten gecmişti maalesef...danny almıştık çok hızlı diye görduk sonuçu.pozisyon almayı bilen her stoper iş yapar.marcao dan hızlı oldugunu dusunuyorum ayrıca.
Doğru demişsin. Hazırda bekleyen Emin ondan çok daha iyi bu hususta di mi?!..pozisyon almayi bilmiyor sat gitsin
abdülkadir faydali oyuncus sühesiz ama yeri doldurulur, en kötü kaan ayhan oynarDoğru demişsin. Hazırda bekleyen Emin ondan çok daha iyi bu hususta di mi?!..
Tevbe estağfurullah...
Kaan Ayhan' ın Nelsson' dan iyi olduğunu söyleyenler ölü numarası yapmaya devam ediyor!..Kaan' ı seviyorum ve başarılı olmasını isterim ama beklentim çok yüksek değil kendisinden. Ki iyi olsa bile niye peşinen tek alternatif bırakalım kendisini? İyi olan oynasın işte...abdülkadir faydali oyuncus sühesiz ama yeri doldurulur, en kötü kaan ayhan oynar
Bu teklif ciddiye alınmaz.Böyle haberi niye senden degilde basindan aliyoruz @Ahmet Kayalar ?