Atalanta, Abdülkerim Bardakcı İçin Galatasaray’a 4 Milyon Euro'luk Teklif Yaptı

Yav yok neresi hizli nasil mac izliyonuz yav. Ilk metrelerde fazla agir hele Avrupa'daki hucum oyunculari dusunursek oradakiler hepsi super hizli bizim Turkiye Ligine benzemez. Neyse seneye CL'ye katilalim bu mesajimi alintilarsiniz.
danny almıştık çok hızlı diye görduk sonuçu.pozisyon almayı bilen her stoper iş yapar.marcao dan hızlı oldugunu dusunuyorum ayrıca.

Merih + 10 milyona veririz.Merih’i begendigimden degil yerine Turk koymamiz lazim o sebeple.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merih'e 20 Milyon vermiş bir takım bu aptallar.

danny almıştık çok hızlı diye görduk sonuçu.pozisyon almayı bilen her stoper iş yapar.marcao dan hızlı oldugunu dusunuyorum ayrıca.
Danny' nin en azından ortalama bir beyine sahip olduğunu zannetmiştik; GA de önlibero olarak da süre buluyordu ve iyi görünüyordu doğrusu. Terim Üstat gibi bizler de yanıldık. Mantar beyinli olduğunu anladığımızda iş işten gecmişti maalesef...

Kaan Ayhan ile satalım 5 milyon a oda .Bedava oyuncu yok bizde .

Atilla ya versinler 4 milyon.

abdülkadir faydali oyuncus sühesiz ama yeri doldurulur, en kötü kaan ayhan oynar
Kaan Ayhan' ın Nelsson' dan iyi olduğunu söyleyenler ölü numarası yapmaya devam ediyor!..Kaan' ı seviyorum ve başarılı olmasını isterim ama beklentim çok yüksek değil kendisinden. Ki iyi olsa bile niye peşinen tek alternatif bırakalım kendisini? İyi olan oynasın işte...

türkler avrupada yerli olarak oynuyor mu? öyleyse 10.000.000 EUR

Değil ise 6.500.000 EUR

bu ligde her zaman takımı kollaycak aidiyetli Türk oyuncu lazım.yabancı sınırı kalksa da kalmalı kesinlikle.

Geri
Üst Alt