Atalanta, Abdülkerim Bardakcı İçin Galatasaray’a 4 Milyon Euro'luk Teklif Yaptı

Lan defolun şuradan. Sanki İtalya'da stoper mi kalmadı? Elimizde tek adam akıllı yerli stoper var.

şampiyonlar ligi için hızı problem vs. diyoruz da sanki satıp yerine alaba felan çekeceğiz :D

kim min jae gibi hazine bulamazsak 10 mil civarında avrupadan alacağımız topçu maks abdul kadar oynar.

istikrarın daha önemli olduğunu düşünüyorum, hiç gerek yok.

Bu tffye belli olmaz sınırı kaldırsalar bile her an indirebilirler. Apo 3-4 sene daha kalmalı. Ayrıca 4 nedir yow

Yabancı sınırı 5 sene geri gelmeyecekse 8-10'a bırakılır.

Oynadığı futbola göre en az 15 milyon

Ama maalesef yaşı 28

Bu yüzden 7-8 civarı iyi bir fiyat olur

Yabancı sınırı kalkmadığı sürece gitmemeli futbolu bizde bırakmalı

4 milyon mu? Oruç başlarına vurdu zaar. :danyal: 14 e hayrını görsünler ;)

Şimdi Merih’i birisi 4 milyona istese verir misiniz?

Vermezsiniz. 24 falan istersiniz en az.

Abdulkerim Merih’ten iyi stoper. Dolayısıyla anladınız siz.

Yabancı sınırı kalksa bile asla satılmamalı elimizde dogru dürüst yerli oyuncu yok. Bir sene sonra yabancı sınırının geri gelmeyeceğinin garantisi varmı?

Dün 4 m saçma gelmişti fakat bu kur ile 100 milyon TL yapıyor. Ayrıca 30 yaşına girecek olması da cabası

Yerli ve süperl ligde sırıtmadığı için düşük buluyoruz fiyatı ama ciddi defoları var maalesef bunu avrupa arenasında daha net göreceğiz. Ben olsam satardım seneye yabancı serbestliği olacağı konuşuluyor, sonradan pişman oluyoruz doğru zamanda satmayınca.

Avrupa maçı tecrübesi olmayan bu yaştaki bir stoper için çok değerli bir teklif. Atalanta gibi ölücü bir kulüp 4 veriyorsa zaten 7-8' e gidebilir demektir.

Macin tekrarina baktim. Son pasi veren Sergio gibi. Sag ayakla verdigi kesin de Abdul oldugunu sanmiyorum

Geri
Üst Alt