Atalanta BC Takip Başlığı

Atalanta BC, Zaniolo'nun mali detaylarını açıkladı:

Kira bedeli: 3.5 milyon euro
Satin alma opsiyonu: 16 milyon euro
Bonuslar: 2.5 milyon euro
Sarta bagli opsiyon: maclarin en az %60'in oynadigi taktirde kalici transferi devreye giriyor.

[DCM]

Sarta bagli opsiyon: maclarin en az %60'in oynadigi taktirde kalici transferi devreye giriyor.

[DCM]
her kulvarda - CL - Seria A - Lig kupası 1 dk bile girse sayılır umuyorum.

aldığımız kira bedelinde gene bilgi kirliliği var ama 6.4 (1.1 maaş biz vereceğiz ) yazan var - burda 3.5 denmiş.

iki tarafın medyasıda leş zaten.

bunlar da kaçak göçek açıkladığına göre sokayazmışız diye yorumladım

Umarım bu haber doğrudur bu habere göre sezon içinde bol bol bu başlıkta buluşuruz.

Ali Naci Küçük: ''Zaniolo'nun 2.75 milyon Euro olan maaşının 1.65 milyon Euro'sunu Atalanta, 1.1 milyon Euro'sunu Galatasaray karşılayacak.''

[DCM]
Atalanta'nın resmi olarak açıkladığı bir rakam yok

Atalanta'da ön çapraz bağları yırtılan Gianluca Scamacca, 7 ay sahalardan uzak kalacak. [Calciomercato]

Konu sakatlık geçmiş olsun ama Zaniolo için güzel bir haber.

Hoca uygun bir oyun anlayışı ile onu ön tarafa yerleştirip iyi performans alabilir.

Zaten bu son şansı yoksa İtalya alt sıra takımlarında ömrünü çürütür.

Koop adım adım Juve'ye gidiyor. Yerine hemen Samardzic çekecekler galiba. Şöyle bir yönetim şekli/plan ve program da kendi çapımızda yapabilsek gerçekten harika olacak. Böyle şeylere imreniyorum. Maalesef menajerlere teslim bir Türk futbolu var.

Barça karşısında sürpriz yapabilirler. Kaliteli kadro ile sahadalar.

Gian Piero Gasperini, sezon sonu Atalanta'dan ayrılacak. (Tuttomercato)

1743430466862.webp

Geri
Üst Alt