Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 15.022
- 5.267
- 1.373
İnanmıyorum bu habere delinin biri yazdı herkes peşinden koşuyor inşallah yanılırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20 maç olayı nereden çıktı acaba? Atalanta'nın maçlarının %50+1'sinde süre almasıydı diye hatırlıyorum ben. Atalanta bu sezon 50 maçı vardır herhalde bu durumda 26 maçta süre alması lazım bunun içinde 6 maç var daha.TM verilerine göre toplam 20 maça çıkmış başka şartlar varsa bilemem
İnanmıyorum bu habere delinin biri yazdı herkes peşinden koşuyor inşallah yanılırım
delilikle alakası yok renkdaş Transfermarkt bilgilerinde yazıyor 20 maç oynarsa satın alma opsiyonu devreye girecek diye tamda 20 maç olmuş onu baz almışlar ama tam detayları kimse bilmiyorİnanmıyorum bu habere delinin biri yazdı herkes peşinden koşuyor inşallah yanılırım
lan orası nasıl 1 şey ya.gel gezdireyim red lightdaki kanallari
Haberlere göre süre ile falan alakası yok maçta son dakika da girse oynaması yetiyor deniyordu ama 20 maç değil Atalanta'nın maçlarının %50'si yada 1 fazlası deniyordu. Atalanta bu sezon 50 maça çıkıyorsa 25-26 maçta süre alması gibi.1500-2000 dakika süre almadan o opsiyon aktif olmaz gibi sanki.
oraya 2 sokak ileride calisiyorumlan orası nasıl 1 şey ya.
tanrı 1 cennet tasarlasa böyle olur demiştim
Götten sıkma haberleri paylaşmayalım
Haberim yokHidayet saridag nerde bugur