Ataman: "Milli görevime devam edeceğim"

Bu haysiyetsiz fenerliler yüzünden adam niye istifa etsin ki

ERGİN ATAMAN'ın ana sütü gibi hakkıdır Milli Takım Teknik Direktörlüğü

MİLLİ TAKIM kimsenin babasının tapulu malı değildir.MİLLETİNDİR!!!

Normalde öyle olması gerekir ama pratikte ne yazık ki milletin değil.

Milli takım garanti bankasının ve mevcut hükümetindir sadece. Şike yükümlüsü malum zat bile seni o makama biz getirdik diyip alenen tehdit edebiliyorsa o milli takım ne yazık ki bizim değil. Bazılarının oyuncağı olmuş.

Ergin Ataman'a bu kararından dolayı kızmıyorum ama bu ülkede ki spor düzeni sürekli hakkımızı yiyip bizim değerlerimizi milli takımların başına getirmesi beni çıldırtıyor. Neden bu ülkenin yüz akı Galatsaray, yüz karası Fenerbahçe'yken sürekli hakkımız yeniyor anlamıyorum.

Duygularla değil profesyonel olarak hareket etmiş. Her ne kadar Galatasaraylı olduğunu söylese de sonuçta bu işten para kazanan biri. Galatasaray'ın gelecek sezondan itibaren ligden çekildiğini farz edersek adamın Galatasaray antrenörlüğü de sona erecek ister istemez. E milli takımı da bırakırsa işsiz kalacak bir nevi. Fb'ye zaten gitmez, Efes yeni hoca getirdi, Banvit ve Karşıyaka da hocasından memnun olduğuna göre büyük takımlardan bir tek Beşiktaş opsiyonu kalırdı ki Beşiktaş'ı zor durumda bırakıp gittiği için muhtemelen oraya da istenmez. Yani Galatasaray'ın olmadığı bir ortamda Türkiye içinde milli takım harici gidebileceği iddialı bir takım yok bu aşamada. Milli takımdan istifa etse sadece yurt dışından gelecek tekliflere kalacaktı işi. O da olur mu olmaz mı muamma.

Ne kadar gereksiz bir açıklama.

Sarı-kırmızılı yönetimin yarın oynanması gereken maça çıkmama kararı almasına rağmen, Galatasaraylı basketbolcular bugün saat 15.00'te Abdi İpekçi'de idman yapacak. İdmanın ardından da takım daha önce planlandığı gibi kampa girecek.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve yöneticiler de Abdi İpekçi'ye gidecek. Aysal ve yönetim kurulu üyeleri, idmanın ardından basketbolcularla bir toplantı gerçekleştirecek.

tez kellesi vurula.

Geri
Üst Alt