GSC Portal Ataman: ''Ortada kaldık, Aysal sahip çıksın!''

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım

atamankriz6_2XKG1.jpg

Galatasaray Liv Hospital'daki kriz büyüyor! Furkan Aldemir'in ödenmeyen alacaklarını gerekçe gösterip serbest kalması ve NBA'in yolunu tutmasının ardından Başantrenör Ergin Ataman'dan çarpıcı açıklamalar geldi!

Detaylar GSC Portal'da!

Son düzenleme:
Yazık böyle aslan yürekli ADAMLARA. Ekrem Memnun ve Ataman'a verilmeyen imkanlar...

Aysal az biraz GALATASARAY'lı ise YARDIM EDER, SPONSOR OLUR.

yatında purosunu tüttürüyordur. kulübün içine edip gitmiş çokta umrunda olduğunu sanmıyorum. 4 sene önce ismini, cismini kimse bilmezken ülkenin en tanınan insanların biri olmuş. yani alacağını almış.

Konusmaya devam etsin.

Böyle çok çalisan, serefli insanlar kirildi ve kiriliyor Aysal sayesinde...

Aysal bu onumuzdeki ve bulundugumuz haftada yapacagi taraftarin gozunde nasil bir baskan oldugunu belirliyecek. Bu gun'e kadar arkasinda durdum ama basketbol'daki rezaleti gelip cozmez ise benim icinde bitmistir kendisi.

Hadi be baskanim, sahip cik su sahipsiz adamlara.

Son düzenleme:
basketbolda sorunla bu kadar buyukse muhtemelen futbolda da aynı sorunlar vardır.adam belçıkada mı ibizada mı nerde bellı degıl.kimse sahıp çıkmasını beklemesın.bırde bu sorunları bıldıgı halde utanmazca artık GS a kalıcı eserler bırakmak için calışıcam dıyıp yalan söyleye söyle gıttı.

kendini Galatasarayli goren herkes Aysali gordugu yerde isliklamali, kufurlerle aglatmalidir

Yardım ederse yine büyük başkan diyenler çıkacaktır burada, ama asıl olan takımı zor duruma sokmadan halletmektir.

Afedersin ama kendi yaptığın pisliği temizlemek de zaten senin görevin. En azından benim düsturumda bu böyle olmak zorunda.

ciksin sponsor olsun basket takimina bari ciddiden.
orda ffp yok zaten.

ergin-ataman-gs-jpg20130601112333.jpg

ekrem-memnun-kapak.jpg

Adam gibi adamlar

Son düzenleme:
Bu şartlarda o takımla başarılı olmayı bırakın , idare edebilmesi bile çok büyük iş. Büyük adam

Yasin, Hayroviç, Ontivero parasına(maaş + 8 m euro bonservis) basket şubesinin yıllık harcaması çıkardı.

Geri
Üst Alt