- 5 Eylül 2014
- 80.136
- 62.799
- 4.283
perinçekçilerden uzak duralım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o meczubu dinleyip fikir sahibi olmak mıVaktin olursa biraz dinle derim, vaktin yoksa günümüz siyasetine bir bak derim. Birisinin söylemesine gerek yok herşey ortada derim.
Görünen köy klavuz istemiyor aslında.o meczubu dinleyip fikir sahibi olmak mı
hiç sanmam
Kim ki operinçekçilerden uzak duralım
Ondan diyorum chp ve akpnin birbirinden farkı yok diye. Pkk'nın siyasi ve dağ kadrosu Chp'ye destek verip iş birliği içindeyken, Akp tarafı da bir umut Apo'ya sarıldı.şimdi seçimden 3 gün önce apo boykot yapın diye mektup yazıyor
kardeşi imamoğluna oy vermeyin diye trtde açıklama yapıyor
arasına mesafe koyamayan parti chp mi
buna 1,5 yaşındaki çocuklar bile götüynen güler
saçmalamakta ısrarcıyım diyorsun heOndan diyorum chp ve akpnin birbirinden farkı yok diye. Pkk'nın siyasi ve dağ kadrosu Chp'ye destek verip iş birliği içindeyken, Akp tarafı da bir umut Apo'ya sarıldı.
Doğru konuşanı 9 köyden kovarlar diyorum.saçmalamakta ısrarcıyım diyorsun he
değerli terör örgütü mü olur?Bu konuda, değersiz terör örgütlerinin isminin geçmesini istemiyorum
Çoğul ekiyle bütün hepsinin değersiz olduğunu belirtiyorum orada. Birayı azalt sen.değerli terör örgütü mü olur?
Ahmet Davutoğlu terörle ve teröristlerle yaptığınız pazarlıkları açıklasam sokağa çıkamazsınız dedi akeke partisinin başındaki adama.Chp'nin pkk ile ittifaak yaptığını sağır sultan duydu, siz duymadıydanız ben neyin açıklamasını yapayım. Mustafa Kemal Atatürk gibi bir liderin kurmuş olduğu partiye yakışmayan bu ülkenin askerini, polisini, öğretmenini, çoçuğunu şehit eden insanlarla birlik beraberlik gösterisi yapan sadece seçim uğruna partinin temeliyle alakası olmayan pkk'lı kemalistler türedi demek istedim.
Ben de AKP ile CHP'nin bir farkı yok diyorum. İktidar uğruna Hdp ile işbirliği yapmaktan çekinmiyorlar. Akp'den bunu beklerim ama Mustafa Kemal Atatürk'ü bir dehanın, cumhuriyetçi bir partinin bu senaryoların içinde olmasını kabul edemem. Atamın kemikleri sızlıyor.Ahmet Davutoğlu terörle ve teröristlerle yaptığınız pazarlıkları açıklasam sokağa çıkamazsınız dedi akeke partisinin başındaki adama.
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi