atesitleri imana getiren origami

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sanmıyorum 2 bin mesajlı birinin beni tatmin edebileceğini..

11356902_995623803782661_226718072_n.jpg

Aşkolsun!...6 yıllık üyeyim, iş güç sahibi olup da foruma fazla takılamıyor olmam kusur mudur yani?...Üstelik GSE rütbesine sahip birine karşı sıradan bir ''Sarı üye'' olarak had bilmeye davet ediyorum zat-ı alinizi! :DD:)...

yemin ediyorum bu müslüklerde beyin yok heriflerin uğraştığı şeye bak millet uzaya çıkmakla kalmadı artık neredeyse yerleşek şunlar daha böyle safsatalarla uğraşıyor yazık gerçekten..

lafina dikkat et

millet uzaya çikiyorda ne demek? Sanki müslüman olmayan diger 6 milyar insanlar sadece bilimle mesgul, 1 milyar müslümanlarin hepsi de cahil. Bu kadar saçmasalak yorum uzun zaman beri okumadim.

Birkaç isim var adamların işi gücü müslümanlarla dalga geçmek olmuş ,ya inanmak herkesin üzerine yükümlü değil bu vicdani bir şeydir yargilayamayiz inanmayanı da hakir göremeyiz madem bilimsellik, modernlik veya kaba tabirle birşeyler geliştirmekten bahsediyoruz neden inancını oturttuğun temelde saygı olduğundan haberin yok dünya üzerinde inanıp inanmayan insanların tek ortak doğrusu bu ahlak degil midir?

ateistler hristiyan mi yoksa ben mi yanlis anladim? ne mal adam bu ya. ayrica müslümanlara göre arabca kutsal dildir, neden o zaman Allah bize ingilizceden mesaj atiyor -.-
bende hill'e gitmek istiyorum, bunu gördükden sonra

Te allahım yarabbim ya bir müslüman olarak acıyarak izledim. Dini bu adamların eline kimler bırakmış böyle?

**Tapatalk**

Karizmatik guclu birisi basta olsa ve koyunlara deseki.. kesin su ateistleri. Bu koyunlar bizi 100% keser.

Bundan eminim! Koyunlardan korkacaksin arkadas.

bakıyorum ecbebi arkadaşlar tam gaz 4 koldan taaruz da. Konuyu açan ecnebi arkadaşımı da saygıyla selamlıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt