atesitleri imana getiren origami

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
INNĞÆ BIHI KĞÆFIRUN kemal m8 ,bu kalbi muhurlu kafirleri rabbimize havale edelim pls

Son düzenleme:
Bu bayağı eski. 2 sene önce falan görmüştüm sanırım. Jb amaçlı olduğunu okumuştum bir yerlerden ama aklımda kalmadı şimdi.

Ne kadar dalgaya alsakta basarili bir calisma kabul edin.

Daha videonun başında anladım bunu yapacağını. Biz bunu lisedeyken yapardık zamanında, millet de "Aaa ne kadar ilginç" falan derdi, şaşırırlardı bide :) Demek bu tarz zihniyetlerin eline geçmiş artık :D

Daha videonun başında anladım bunu yapacağını. Biz bunu lisedeyken yapardık zamanında, millet de "Aaa ne kadar ilginç" falan derdi, şaşırırlardı bide :) Demek bu tarz zihniyetlerin eline geçmiş artık :D
Ya bunlar bildigin sakirt ya bide atom parcalamis gibi triplere girmis lavuk..

☆$☆

Satonun iplenmemesini kıvançla karşıladım. Yine provokatörlüğünü yapmaya çalışmış da kimse oralı olmamış. :f68.gif:

dipnot: ben de sadece tebrik için yazdım

3. yirtilan kağıt parçası niye kullanmadı ?

Videoda Emir Satoyu goruyorum sanki adam yorumlarda imana geliyor.

https://youtu.be/44lRJQsnhEw

Bak burada farkli seyler söylüyor ama rahmetlinin bir dedigi bir dedigini tutmuyor..
Hatta Islami acidan sirk bile diyebiliriz..:)
Bence benim sarki Ersin Shen icin daha uygun..

☆$☆

Sen bundan 2-3 sene once acayip koktendinci yorumlar yapiyordun. Sonra sende evrim gecirmeye basladin ve mesajlarinda ciddi derecede gelisme oldugunu farkettim. Hayatta bazi seyleri sorgulamaya basladigin zaman bundan 1-2 sene oncesiyle basladi. Su an geriye donup bazi seyleri cok daha net gorebildiginin farkindasin. Aydinligin tadini alan, bir daha asla karanliga donus yapmaz. Tipki karanliktan aydinliga yeni dogan bir bebek gibi. Senin fikren yeniden dogusun bir iki sene once gerceklesti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt