- 29 Temmuz 2011
- 17.461
- 8.936
- 1.738
Rüya olarak stv tadında kısa film görmek yeni şeyler öğreniyoruz. İddiası ile uyandırdığı arasında uçurumlar olan "zırva"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen bundan 2-3 sene once acayip koktendinci yorumlar yapiyordun. Sonra sende evrim gecirmeye basladin ve mesajlarinda ciddi derecede gelisme oldugunu farkettim. Hayatta bazi seyleri sorgulamaya basladigin zaman bundan 1-2 sene oncesiyle basladi. Su an geriye donup bazi seyleri cok daha net gorebildiginin farkindasin. Aydinligin tadini alan, bir daha asla karanliga donus yapmaz. Tipki karanliktan aydinliga yeni dogan bir bebek gibi. Senin fikren yeniden dogusun bir iki sene once gerceklesti.
Çünkü Hristiyanlar ile değil Müslümanlar ile yaşıyoruz. Çan değil 5 vakit ezan var, paskalya değil kurban bayramı görüyoruz, tercih ve hareketlerimizin doğruluğu yanlışlığı islami değerlere göre ölçülüyor vs vs yani çok normal böyle olması listenin uzatılması kısacası kimle etkileşim içinde olduğunuz meselesi.Fazla aydınlananlar bize karışmasın biz karanlıkta kalmaya devam edelim. Neden bu sitede sürekli dini değerler iki tane dallama yüzünden dalgaya alınıyor.? Mesela böyle tonla Hristiyanın yaptığı videolar dalgaya alınmazken neden müslümanlar dalgaya alınır.?
Çünkü Hristiyanlar ile değil Müslümanlar ile yaşıyoruz. Çan değil 5 vakit ezan var, paskalya değil kurban bayramı görüyoruz, tercih ve hareketlerimizin doğruluğu yanlışlığı islami değerlere göre ölçülüyor vs vs yani çok normal böyle olması listenin uzatılması kısacası kimle etkileşim içinde olduğunuz meselesi.
Ha ben dalga geçilsin demiyorum ve geçenlerin şakşakcısı değilim bu anlamı çıkarmayın. Yalnız bu tarz legoyla origamiyle filan sözde argümanlarla bir düşünceyi empoze etmeye kalkanlar olursa ciddiye alınmamasında en ufak sakınca görmem sonuna kadar yapılsın.
Ateistlere Saygi duyuyorum ancak hicbirisini ciddiye almiyorum.
Hepimiz kardesiz Tokmak Bey.
https://youtu.be/44lRJQsnhEw
Bak burada farkli seyler söylüyor ama rahmetlinin bir dedigi bir dedigini tutmuyor..
Hatta Islami acidan sirk bile diyebiliriz..
Bence benim sarki @Ersin Shen icin daha uygun..
☆$☆
Aksini söylemedik birader.
Bu arada paylastigin videonun sunumunda tanridan bahsetmisin, bu cok isabetli olmus cünkü o tanri denen seyin
Allahu Teala ile alakasi yoktur onun icin istedikleri gibi resimlendirebilirler.
Ateistlere Saygi duyuyorum ancak hicbirisini ciddiye almiyorum.
Ben öyle video felan koymadim, asabimi bozma benim aksam aksam burada. Hepimiz kardesiz diyoruz Tokmak Bey, kendinize gelin biraz. Adamin aklini alirlar.
Evet.
Ciddiye aldigin nedir? Adem ve havvanin elmali hikayesi mi? yoksa nuhun dunya izerindeki milyonlarca tur hayvani odundan yaptigi bir gemiye koyarak selden kurtarmasi mi?
veya Peygamberin beyaz kanatli bir atin uzerinde semaya uctugunu mu ciddiye aliyorsun? Ibrahimin karincalarla telepatik komunikasyon gerceklestirebildigi hakkinda dusuncelerini alabilir miyiz?
veya peygamberin kadinlarda gorulen adet kanamasinin seytan tepmesinden kaynaklandigina dair yaptigi bilimsel aciklama hakkinda ne dusunuyorsun? Yildiz kaymasini seytanlara cinlere atilan tas oldugunu savunan bir kitapi ne derece ciddiye aliyorsun? Kadinlarinizi dovun diyen ayetleri de ciddiye aliyor musun?
Ahmet Cakar agizi ile konusma cakma cakar!
Sen degil Ersin Shen denen bir Kisi paylasmis o videoyu karistirmisim cok özür dilerim sayin Cakar.
Öyle iftiraya gelemem ben güzel kardesim. Bir kusurumuz var ise, gel delikanli gibi söyle, bizde kabul etmeyi biliriz. Ama beni yapmadigim bir olay ile itham etmeni acikcasi icerledim. Buna ragmen özürünü kabul ediyor, sana hayirli forumlar diliyorum. Ben soytarilik seven bir insan degilim.
Seninle dinimi tartismayacagim herkes kendi dogru bildigini yapsin, sen beni ciddiye almak zorunda degilsin tipki benim ateistleri ciddiye almadigim gibi.
Hadi yoluna efendi.