Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Golü attık. Antalyalı boeye net faul yapıyor oyunu devam ettiriyor. Muslera topu taca atmasa gelip bakmayacak bile herife yvskengelleyemedi. konuşmak lazım maç sonu yönetim uyuma. galip geldiğinde konuşacaksın mağlup olduğunda değil!!
Ben dedimKim dedi has cimbomlu diye buna?
Bildiğin tetikçi bu.
Gomis'i 2. Sarıdan atabilirdi. Normalde atardı zaten ama son dk vs olunca eyyam yaptı bence.Oliviera'ya yapılan net penaltıyı vermedi
Muslera'nın pozisyonu kesinlikle penaltı değildi, penaltı uydurdu
Nelsson'un dokunmadığı pozisyonda faul + sarı kart verip 13. dakikada stoperimizi oyundan düşürdü
2. yarıda Yunus'un tertemiz önüne aldığı pozisyonda faul verip net pozisyon olacak atağımızı engelledi
Bunlara karşılık bizim lehimize bariz bir hatası olmadı hiç.
Hakeme de koyduk![]()
Maç bitmiş zaten atsa ne olur atmasa ne olur rdasGomis'i 2. Sarıdan atabilirdi. Normalde atardı zaten ama son dk vs olunca eyyam yaptı bence.
Faulude antalyali yapti aslinda. O bile kendine nasil faul calindi anlamadiOliviera'ya yapılan net penaltıyı vermedi
Muslera'nın pozisyonu kesinlikle penaltı değildi, penaltı uydurdu
Nelsson'un dokunmadığı pozisyonda faul + sarı kart verip 13. dakikada stoperimizi oyundan düşürdü
2. yarıda Yunus'un tertemiz önüne aldığı pozisyonda faul verip net pozisyon olacak atağımızı engelledi
Bunlara karşılık bizim lehimize bariz bir hatası olmadı hiç.
Hakeme de koyduk![]()
Dün beğendim. Gerçi yarın ne olacağı belli olmaz.