atilla karaoğlan

zorbaya , arda kardeşlere göre falan iyi hakem bence çok art niyetli diyemem bunlar kadar

net golümüzü verse mac ilk yaridan bitecekti!

Gol dışında 2 net kırmızıyı vermedi. Tüm hakemler gibi buda şerefsiz

bir türk hakemi.

benim bu hakemlerdeki en anlamadığım şey, gerçekten fb stadında bir karar verirken, itiraz eden fbli oyunculara pozisyonlar güzel güzel anlatılıyor, özellikle irfancan kahveci, serdar aziz, ferdi, mert hakan yandaş gibi topçular elleri kolları sallaya sallaya istedikleri gibi itiraz ediyor iç sahada.

ancak aynı hakemler içeride gslı topçulara 1/10'u kadar itirazda sarı kartı veriyor. bugün mesela mertens'e verdiği kart.

hani penaltıları, kırmızıları zaten geçtim, bu konudaki çifte standart bile her iki takımın oyun içi baskısının oluşmasında net bir etken.

Bugün kanaat getirdim Hakem çetesi var açık açık ve parayı verenin istediği gibi düdük çalıyorlar ali veriyor anlaşılan biz vermiyoruz ve rüşvet isteyen memur gibi işi yokuşa sürüyorlar

kayseri macinda temiz golümüzü yemesinden sonra bugün elbette süpheli yaklastik ama adeta üst düzey bir fifa hakemi performansı sergiledi. bu sezon toplam 22 müsabaka yönetmis, 12 süper lig, 1 kupa. diger 9 mac avrupa maclari. demekki uefa organizasyonlarinda iyi yönetim sergiliyor ki mac veriliyor.

Galatasaray rahat oynayamasın, kazanırsa da zor kazansın, tüm takdir hakları JK denen sineğe verilsin diye Süper Kupa finaline atanan hakem.

Bilmem ne oğlan.

2 sene önce, malum "ofsaytımsı" diye 2 senedir algısı yapılan pozisyonun olduğu hafta, antep-bjk maçında nkoudou'nun rakibi kitsiou'ya yaptığı "kafa atma" hareketi yaşanmış ve o pozisyonun da VAR konuşmaları yayınlanmıştı. skandaldı.

sadece tek bir soru.

bun soruya burayı okuyan ve biraz aklı-mantığı olan fbli, bjkli vatandaşlar da cevap versin lütfen.

süper kupa maçına erkan özdamar atansaydı ne düşünürdünüz?

bir ümit öztürk, bir erkan özdamar. gs lehine 1er düdük çaldılar diye, gs maçlarının yanından bile geçirilmiyorlar. atilla ise derbiye atanabiliyor.

en büyük nefretim açık ara,
yine verdiler herifi şaka gibi

Fener de sevmiyor bu arkadaşı geçen seneki tjk maçından sonra. Lig performansı iyi bir hakem değil Avrupa da iyi maçlar yönetiyor olabilir de burda işler pek öyle yürümüyor

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mac sonu bu hakemi konusmali yonetim, galibiyet alip susmasinlar sakin.

Geri
Üst Alt