Atilla Türker: "Fatih Terim istifa edecek"

Emrah Yıldırım

Moderasyon Ekipler Amiri
Yönetici
Administrator
fatihhhhh-640.jpg

Habertürk Gazetesi yazarı Atilla Türker, A Milli Takım Futbol Direktörü Fatih Terim için sürpriz bir iddiada bulundu.

"Sonuç ne olursa olsun Fatih Terim'in Kosova maçı sonrasında istifa edeceğini düşünüyorum. Kareleri birleştiryorum mesajlarına bakıyorum ve tabloyu inceliyorum. Kadroda olmaması gereken oyuncuları kadroya aldı, problemli oyuncuları kadroya aldı.

Fatih Terim'i tanıyan bir insan olarak ki bütün Türkiye tanıyor hocayı... Bu kadar sessizlik pek hayra alemet değil. Her şey ortada ve sonuç ne olursa olsun milli maçın ardından istifa edeceğini düşünüyorum. Benim kanaatım bu yönde..." yorumunda bulundu.

Mynet

Benim düşüncem de bu.eger kadıköyde hezimet olursa da geri döner muhtemelen.eger milli takıma devam ederse nasıl hazmedemeyen merak ediyorum ama milli takım için devam etmesi daha hayırlı olur

sent by note 7 #fireinthehole

10 sene uzat, orda kal orda güzelsin iyisin. Allaha yakin bizden uzak dur

Terimin antrenör kariyeri bitmistir. Son gelismelerden sonra madar olmustur. Zaten Avrupa sampiyonasindan itibariyle adamin taktik bilgisizligi de dahada acikliga kavusmustur. Yeni Futbola ayak uyduramadi maalesef.

Cogumuzun hafizasinda cok iyi ve efsane olarak kazilmis (efsane zaten hepimiz icin). Biraksinda öyle kalsin. Eger bizdede basaramazsa tam mahfolur .

Bırakacağını sanmıyorum çünkü;önünde çok rahat alabileceği 9 puan var.

Sonra yine taş kuşa çarpar yine potaya girer ve kahraman olma fırsatını bırakmaz.

SARI KIRMIZI!

Çok çok sürpriz olarak bir sonuç çıkarsa, " Alın çok mırıldandığınız futbolcular bunlar " deyip bırakma ihtimali elbet var.

Terimin antrenör kariyeri bitmistir. Son gelismelerden sonra madar olmustur. Zaten Avrupa sampiyonasindan itibariyle adamin taktik bilgisizligi de dahada acikliga kavusmustur. Yeni Futbola ayak uyduramadi maalesef.

Cogumuzun hafizasinda cok iyi ve efsane olarak kazilmis (efsane zaten hepimiz icin). Biraksinda öyle kalsin. Eger bizdede basaramazsa tam mahfolur .
Musap fazla sakin goruyorum seni dunden beri,cezalar seni olgunlastirmis tebrikler

Yani istesekde istemesekte olacak tablo bu gibi duruyor Ft'nin Milli Takım'da destekcisi kalmadı yavaş yavaş Arda olayları filan adamın tüm desteği bitti geri çağırdı yatta primcilerin hepsini kendi değil Tff başkanı yöneticiler zoruyla çağırdı ondada hepimiz hemfikiriz bildiğimiz Ft bağırır eser kükrerdi bu konuda ama sessiz kalmayı tercih etti bu son maçlarım kafasında adam hiç açıklamaya yapmıyor

Ha Terim'i ister miyim kesinlikle isterim adamın arkasından çok atıp tuttum'da özür dilerim ama beterin beteri var Terim gittiğinden beri ligde bile hiç ezici oyun oynamadık hiçbir rakibe karşı forma adaleti desen kayboldu tamamen ne oynadığımız ne yaptığımız belli değil koca Galatasaray kalesine yıkılıp kontra atak bekler hale geldi yazıktır koca Galatasaray gol atamıyor şu ligde yav

Blanc gelmeyecekse Terim'in gelmesini çok istiyorum

tumblr_n3vldv233g1trkng7o1_500.jpg

Aslolan Galatasaray, var olan Milli Takımdır arkadaşlar. Bu haberlere inanmayalım, hocamızın Milli Takım'da başarıdan başarıya koşmasına destek çıkalım.

Geri
Üst Alt