Dün izleyemedim Jet Sosyete vardı. Akşam maçtan sonra ya da yarın 1-2 bölüm seyredeceğim.

images

Kadro çok kötü yav. Ne kadar oyunculuk bilmeyen biblo varsa hepsini başrol yapmışlar, insanın izleyesi gelmiyor.

1.bölümü izledim bıraktım.Bizim forumdan 10 kişi toplasak oyunculuk anlamında daha iyi iş çıkartırız.

Sükür bitti, puan olarak 5/10 veriyorum. 10 bölüm var ama bu on bölümü rahat bir bucuk saatlik bir filim yapabilirdin, cünkü konusu vasat ve gercek anlamda fazla birsey olmuyor, sonu disinda cok sikici bir dizi olmus.

Sükür bitti, puan olarak 5/10 veriyorum. 10 bölüm var ama bu on bölümü rahat bir bucuk saatlik bir filim yapabilirdin, cünkü konusu vasat ve gercek anlamda fazla birsey olmuyor, sonu disinda cok sikici bir dizi olmus.
İntibam; turizm bakanlığı tanıtım filmine ünlü ama modası geçmiş isimleri serpiştirerek biraz da sevişme ve sembollü gizme eklersek netflix seyircisi ahmaktır hemen auvvv der izler elyaf kafalılar düşüncesindeki bir grup liboş tarafından çekilmiş gibi ne dersin üstat???

Ben beğendim ya.Hele o çağatayın oynadığı işten falan iyidir.

İntibam; turizm bakanlığı tanıtım filmine ünlü ama modası geçmiş isimleri serpiştirerek biraz da sevişme ve sembollü gizme eklersek netflix seyircisi ahmaktır hemen auvvv der izler elyaf kafalılar düşüncesindeki bir grup liboş tarafından çekilmiş gibi ne dersin üstat???
Orasi öyle , diziden cok sanki göbekli tepenin reklami olmus turist cekebilmek icin, bunun icinde netflixi alet etmisler. Gercekten kaliteli birsey yapmak istiyorsan ona göre kuvetli bir oyunu kadrosu kuracaksin. Bak yeni basliyacak babil diziye fena bir oyuncu kadrosu kurmamislar. Laf olsun torba doldursun o arada Göbekli Tepeyi daha gizemli bir yer yapalim dizisi olmus

Ben beğendim ya.Hele o çağatayın oynadığı işten falan iyidir.
O Cagatayin oyadi dizi demeye bin sahit lazim, ulan netflix gibi bir platformda bütün dünyaya görücüye cikiyorsun cektin diziye bak. Ama atiye icin de bu gecerli sayilir, konu okadar sayif ki dedim gibi bir tane Filim ceksen yeterli bile olurdu.

O Cagatayin oyadi dizi demeye bin sahit lazim, ulan netflix gibi bir platformda bütün dünyaya görücüye cikiyorsun cektin diziye bak. Ama atiye icin de bu gecerli sayilir, konu okadar sayif ki dedim gibi bir tane Filim ceksen yeterli bile olurdu.

Turkiyede cidden iyi oyuncular var.Ama uğraşmak istemiyorlar demek ki netflix ile falan.

Turkiyede cidden iyi oyuncular var.Ama uğraşmak istemiyorlar demek ki netflix ile falan.
Ama tam terzi olmasi gerek , nasil anadolundan Galatasaraya geliryorsun , orda da CL maclarina cikip bir dahaki hedef avrupanin bir takimi olsun demeyip, ben parami alirim yemisim avrupasini diyorsan, dizi oyunculari icinde bu gecerli, ya netflixe cikacaksin, tamam türkiyede ünlüsün ama neden amerkiya gitmeyesin orda da rol alasin? Ben ünlü bir dizi oyuncusu olsam, önce bir senaryo ya göz atar iyi mi kötümü ona göre teklifi kabul edip etmezdim.

Netflix bence hitap kitlesine uygun bebe işi yapacağından iyi oyuncu, senaryo, crew istemiyor genç kızlar bence çoğunlukta o bebenin dizisini izlemedim de komedi gibiydi bir ara her yerde reklamı çıkıyordu dandik yani izlemedim ama emin gibiyim :)

Bu arada başlıkta engelli var diyor sistem üstüne geldim TMK kesin izlemiş ve beğenmiştir :( Allah herkese işe yarar bir hemşeri veriyor benimki de TMK sınama amaçlı :(

Bir de vampir dizisi mi vardı ne :) netflixte ulan Türkiye'de vampir ne gezer lan tövbe estağfurullah. Türkiye'ye uygun dizi çekeceksin. Türkiye'de ne mafya olur çünkü omerta kuralı gibi bir şey olmaz ki bizde herkes dedikoducu karı gibi ya da fantastik film, erotik, aşk, macera filan...

Türkiye'de çete olur derin devlet olur savaş olur kaçakçı olur hırsız olur dolandırıcı olur dram olur açlık olur tarih olur sefalet olur komedi olur o kadar romantik komedi çekip duruyorlar onun için önce romantik olmak lazım bu kadar kezbanın olduğu yerde romantizm olur mu ki ;)

Ama tam terzi olmasi gerek , nasil anadolundan Galatasaraya geliryorsun , orda da CL maclarina cikip bir dahaki hedef avrupanin bir takimi olsun demeyip, ben parami alirim yemisim avrupasini diyorsan, dizi oyunculari icinde bu gecerli, ya netflixe cikacaksin, tamam türkiyede ünlüsün ama neden amerkiya gitmeyesin orda da rol alasin? Ben ünlü bir dizi oyuncusu olsam, önce bir senaryo ya göz atar iyi mi kötümü ona göre teklifi kabul edip etmezdim.
Yabancı dil bilmiyorlar ki ondan üstat ya da bildikleri iş yapmaya yetmez hele ki oyunculuk için şart

Geri
Üst Alt