- 26 Kasım 2008
- 18.192
- 17.035
- 2.273
Baya iyi olmuş. Ikinci sezonu da izlerim net.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin beğenmen beni derin düşüncelere gark etti.muazzam çok beğendim. bayadır bu kadar akıcı ve severek izlediğim türk yapımı yoktu. en son şahsiyet falandı herhalde.
Senin beğenmen beni derin düşüncelere gark etti.
Granny sahnesi pek yoktu çünkü.
Hanfendiye penetre işlemi çok hızlı gerçekleşti, makul gelmedi.her sevişme çok kararındaydı abartılmamış aynı zamanda boş geçilmemiş. sonlandırıyorlar sahneleri taktir ettim. geçti bana bazı sahneler. benim favorim atiyenin kardeşi. çok kararında kıvırcık.![]()
Gecmedi diye hatirliyorum gecse direkt elde tlf google dan resim bakan bir tipim çünküo alman arkeolog ve türk eşinin ismi hiç geçmiyormuş galiba doğru mu
diziyi beğendim, ikinci sezonu merakla bekliyorum. oyunculuklar daha iyi olsa çok daha güzel olurdu ama böyle de standartların üzerinde.
buradan sonrası SPOİLER içeriyor. gsc uygulamasında spoiler alma yok herhalde. modlar bu kısmı spoilera alırsanız sevinirim. neyse geçelim konuya. her şey iyi hoş da benim kafama bir şey takıldı. şimdi bu kız öldürülüyor. ardından Atiye'den biliyorlar falan. olaylar olaylar. sonra birden babamız çıkıyor ortaya, evde gizli kamera var diyerek katili buluyor. bu kamera ne ayak bu kısmı anlamadım. Atiye'nin bundan haberi yok, polisler bulamıyor. ardından baba bulup getiriyor. bu kısım aşırı saçma geldi bana. ben mi arada bir şeyi kaçırdım. yoksa aynen böyle mi oldu
XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kayıt silinmişti, silinmiş kaydı geri getirdi bir elemanı bulup.diziyi beğendim, ikinci sezonu merakla bekliyorum. oyunculuklar daha iyi olsa çok daha güzel olurdu ama böyle de standartların üzerinde.
buradan sonrası SPOİLER içeriyor. gsc uygulamasında spoiler alma yok herhalde. modlar bu kısmı spoilera alırsanız sevinirim. neyse geçelim konuya. her şey iyi hoş da benim kafama bir şey takıldı. şimdi bu kız öldürülüyor. ardından Atiye'den biliyorlar falan. olaylar olaylar. sonra birden babamız çıkıyor ortaya, evde gizli kamera var diyerek katili buluyor. bu kamera ne ayak bu kısmı anlamadım. Atiye'nin bundan haberi yok, polisler bulamıyor. ardından baba bulup getiriyor. bu kısım aşırı saçma geldi bana. ben mi arada bir şeyi kaçırdım. yoksa aynen böyle mi oldu
diziyi beğendim, ikinci sezonu merakla bekliyorum. oyunculuklar daha iyi olsa çok daha güzel olurdu ama böyle de standartların üzerinde.
gsc mobil uygulamasında bu yok. bilgisayardan biliyorum yapmayı
gsc mobil uygulamasında bu yok. bilgisayardan biliyorum yapmayı