Baya iyi olmuş. Ikinci sezonu da izlerim net.

2.sezon nsıl ilerleyecekler merak içerisindeyim.

hakan muhafız'a göre çok daha profesyonel bir dizi ve ekip çalışması vardı.Konu ilgi çekici ve sahneler sürükleyiciydi.

hakan çok vasat kalıyor bu dizi yanında arada muazzam kalite farkı var.

umarım 2.sezon da başarılı olur şöyle 4-5 sezon giden bir diziye dönüşebilecek potansiyeli var.hatta bence türk fantastik kahramanlar evrenini yaratmanın ilk halkası da olabilir.

Türkiye görüntüleri ve reklamı açısından da bariz faydalı bir dizi.

muazzam çok beğendim. bayadır bu kadar akıcı ve severek izlediğim türk yapımı yoktu. en son şahsiyet falandı herhalde.

muazzam çok beğendim. bayadır bu kadar akıcı ve severek izlediğim türk yapımı yoktu. en son şahsiyet falandı herhalde.
Senin beğenmen beni derin düşüncelere gark etti.

Granny sahnesi pek yoktu çünkü.

Senin beğenmen beni derin düşüncelere gark etti.

Granny sahnesi pek yoktu çünkü.

her sevişme çok kararındaydı abartılmamış aynı zamanda boş geçilmemiş. sonlandırıyorlar sahneleri taktir ettim. geçti bana bazı sahneler. benim favorim atiyenin kardeşi. çok kararında kıvırcık. :sarıkalp::kırmızıkalp:

Sevişme sahnelerini izledim, hiç gerçekçi olmamış. Çok yapay duruyor, yeteri kadar da çıplaklık yok. İnsan biraz Shameless falan izler, bak orada nasıl gerçekçi sevişme sahneleri çekiyorlar.

her sevişme çok kararındaydı abartılmamış aynı zamanda boş geçilmemiş. sonlandırıyorlar sahneleri taktir ettim. geçti bana bazı sahneler. benim favorim atiyenin kardeşi. çok kararında kıvırcık. :sarıkalp::kırmızıkalp:
Hanfendiye penetre işlemi çok hızlı gerçekleşti, makul gelmedi.

diziyi beğendim, ikinci sezonu merakla bekliyorum. oyunculuklar daha iyi olsa çok daha güzel olurdu ama böyle de standartların üzerinde.

buradan sonrası SPOİLER içeriyor. gsc uygulamasında spoiler alma yok herhalde. modlar bu kısmı spoilera alırsanız sevinirim. neyse geçelim konuya. her şey iyi hoş da benim kafama bir şey takıldı. şimdi bu kız öldürülüyor. ardından Atiye'den biliyorlar falan. olaylar olaylar. sonra birden babamız çıkıyor ortaya, evde gizli kamera var diyerek katili buluyor. bu kamera ne ayak bu kısmı anlamadım. Atiye'nin bundan haberi yok, polisler bulamıyor. ardından baba bulup getiriyor. bu kısım aşırı saçma geldi bana. ben mi arada bir şeyi kaçırdım. yoksa aynen böyle mi oldu

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

diziyi beğendim, ikinci sezonu merakla bekliyorum. oyunculuklar daha iyi olsa çok daha güzel olurdu ama böyle de standartların üzerinde.

buradan sonrası SPOİLER içeriyor. gsc uygulamasında spoiler alma yok herhalde. modlar bu kısmı spoilera alırsanız sevinirim. neyse geçelim konuya. her şey iyi hoş da benim kafama bir şey takıldı. şimdi bu kız öldürülüyor. ardından Atiye'den biliyorlar falan. olaylar olaylar. sonra birden babamız çıkıyor ortaya, evde gizli kamera var diyerek katili buluyor. bu kamera ne ayak bu kısmı anlamadım. Atiye'nin bundan haberi yok, polisler bulamıyor. ardından baba bulup getiriyor. bu kısım aşırı saçma geldi bana. ben mi arada bir şeyi kaçırdım. yoksa aynen böyle mi oldu

Ekran Alıntısı.PNG

Kayıt silinmişti, silinmiş kaydı geri getirdi bir elemanı bulup.

Silinmiş işte görüntüler. Atiye'nin yüzüğü de orada çıkınca ve o video olayı da eklenince şüpheler direkt ona dönüyor çünkü. Ayrıca Serdar ayarlamıştır içeriden bir şeyler :asd:

Geri
Üst Alt