- 6 Nisan 2010
- 7.481
- 374
- 358

Atletico Madrid Kulübü CEO'su Miguel Angel Gil, yarın İstanbul'a geliyor.
Detaylar GSC Portal'da...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kakalayacaklar mi ? Bazen sacmaliyorsun Necati.sneijder meloyu gönderip bunu aliriz
ardayi bize kakalayacaklar zaten bu belli
Kakalayacaklar mi ? Bazen sacmaliyorsun Necati.
O diger iki essek defolsunlarda Arda herturlu is yapar.Ardanin bitik oldugunu nerden cikardin ? Bir macla adami asma hastaligini bir yenemediniz.Atleticoda ki oyunu gayet guzel.arda ölmüs aglayani yok son milli macta selcuktan farki yoktu
selcuk - burak - arda üclüsünü hayal bile edemiyorm ama yakinda gercek olur
biz de iyice kahroluruz
Katılıyorum. Zaten Selçuk ve Burak ilr yeterince uğraşıyoruz.arda ölmüs aglayani yok son milli macta selcuktan farki yoktu
selcuk - burak - arda üclüsünü hayal bile edemiyorm ama yakinda gercek olur
biz de iyice kahroluruz
O diger iki essek defolsunlarda Arda herturlu is yapar.Ardanin bitik oldugunu nerden cikardin ? Bir macla adami asma hastaligini bir yenemediniz.Atleticoda ki oyunu gayet guzel.
Evet cete var takimin icinde gruplasiyor herkes.Ne gruplasmasindan bahsediyorsak artik.Katılıyorum. Zaten Selçuk ve Burak ilr yeterince uğraşıyoruz.
Bir de bu geldi mi iyice çeteleşirler takımda.
Kötü oynayınca da "Ama Sneijder Ardayı bozuyoooooo" olur, tabi o zamana bir Sneijdet kalırsa.
I am the one who knocks!
Katılıyorum. Zaten Selçuk ve Burak ilr yeterince uğraşıyoruz.
Bir de bu geldi mi iyice çeteleşirler takımda.
Kötü oynayınca da "Ama Sneijder Ardayı bozuyoooooo" olur, tabi o zamana bir Sneijdet kalırsa.
I am the one who knocks!
sneijder meloyu gönderip bunu aliriz
ardayi bize kakalayacaklar zaten bu belli
Kanatta Yasin'i mi Hamit'i mi oynatsak diye düşünen takımın taraftarlarından hayli iddialı açıklamalar...
He ya Arda bitmiş...
Necati attığın 58 bin küsür mesajda bu şekilde boş değildir umarım
He hiç gruplaşma yok. Selçuk Burak yekta Olcan falan kutuplaşmiyor hiç demi. Mesela Her yemek resiminde bunlar beraber. En basitinden al sana kanıt.Evet cete var takimin icinde gruplasiyor herkes.Ne gruplasmasindan bahsediyorsak artik.
sneijder devre arasi öyle veya böyle yolcu bence zaten
maliyeti cok fazla deyip gönderecekler melo da sezon sonu yollanir
yeni yönetim iyice pisirik olursa muslerayi falan bile gönderirler
yeter ki aziz üzülmesin