GSC Portal Atletico Madrid Arda Turan İçin Geliyor!

Necati kusura bakma ama Selçuk ve Burak'tan sonra sende acayip yerli antipatisi ve karşıtlığı başladı.

Hak veriyorum sana kısmen bu konuda ve anlayabiliyorum ama her şeyi de buraya bağlamak doğru da değil gibi sanki.

yabanci siniri oldugu sürece malesef bu döngü hicbir zaman degismeyecek
olcan bile hemen yatisa gecti
tsde yardiran adamdan eser kalmamis
yerli oyunculara güvenmek istiyorum ama her defasinda yaniltiyorlar beni

bana ardanin iyi oynadigi bir maci say desem sayamazsin ama gelir burada benim mesajima bok atarsin
atleticonun gecen seneki takimindan bir tek arda kaldi
güya takimin en önemli oyuncusu oydu ama alan olmadi nedense
milli maclari zaten takmiyor beyefendi
atletico maclarinda da bana göre performansi öyle ahim sahim degil tabii sakat degilse
Takımın önemli oyuncuları olan Koke, Godin, Juanfran, Miranda, Gabi, Raul Garcia, Tiago hala takımda. 30 milyonluk Griezmann kadroya bile giremiyor doğru düzgün.

Arda bizden başka herkese yakın bize uzak olsun ,
Avrupadaki Arda olarak gelip burada öyle kalacağını düşünenler var mı , öyle düşünenler ağır ama çok ağır polyannadır !!!

Arda'nın kariyer planlamasını söyleyeyim. 31-32 yaşlarında artık iyiden iyiye perti çıkınca biz bunu alırız. 1-2 senede Arda aşağı Arda yukarı diye diye ortalık karışır, takım dibe vurur, Arda futbolu bırakır. Sonra Acun abisiyle o Survivor senin, bu Yetenek Sizsiniz benim takılır dururlar.

Arda bizde iş yapar.Yasin'in yerine bir düşünün.He gruplaşma yapabilir o ayrı bir şey.

Bunun kaprislerine gerek yok. Biz selçuk buraktan kurtulmaya çalışıyoruz bir kaprisli daha istemeyiz

Ya kulübün parası yok, bu sebeple başkanı kaçmış gitmiş, doğru düzgün aday çıkmamış, mevcut futbolcuların paralarını bile ödeyemiyoruz. Biz nasıl alabiliriz Arda'yı?

He hiç gruplaşma yok. Selçuk Burak yekta Olcan falan kutuplaşmiyor hiç demi. Mesela Her yemek resiminde bunlar beraber. En basitinden al sana kanıt.

Eh tabi yabancı dil yok hiç birinde ne yapsınlar yabancılarla oturup mal mal birbirlerine mi baksınlar.

I am the one who knocks!
Hic bir futbol kulubu bunyesinde bulundun mu ? Elbette butun takimla cok cok iyi anlasmak istersin ama gel gelelim olmaz.Sevmediginden mi?Hayir.Ama kendine daha yakin hissettigin arkadasinla yaparsin jerseyi.Burda bu durumu yukseltmek hocaya baglidir gerekli organizasyonlarla.

ardayı biz almak istiyosak bizim gitmemiz gerekmiyomu onlar niye geliyor :D

Arda bence yurtdışında kalmalı, Türkiye'ye gelerek hem kendine hem taraftara yazık olabilir. Aklıma Nihat Kahveci geliyor bjk'ye geri döndüğünde.

Adam Atletico'nun Koke'den sonraki en iyi topcusu ve bize gelecek öyle mi :)

Bide Arda'yı aldıkta yaa alınmasa daha iyiydi gibi triplere girenler var. Dersin takımda Arda'dan daha kalite topcu var.

sneijder devre arasi öyle veya böyle yolcu bence zaten
maliyeti cok fazla deyip gönderecekler melo da sezon sonu yollanir
yeni yönetim iyice pisirik olursa muslerayi falan bile gönderirler
yeter ki aziz üzülmesin
Nasil sacmaliyosun belli degil. Murhan gibi hep negatif yorumlar.

~tap

Geri
Üst Alt