Atletico Madrid , Griezmann'ı Bitirmek Üzere!

Burak Karaduman

Büyük Kaptan
53283_54_news_hub_46542_588x448.jpg

İspanya'da 'Son Şampiyon' Atletico Madrid, Mandzukic'in ardından ikinci bombasını patlıyor.

Atletico Madrid, bu sezon Real Sociedad'da olağanüstü bir sezonu geride bırakan Fransız yıldız Antoine Griezmann transferinde sona yaklaştı.

Goal'ün özel haberine göre iki kulüp arasında uzun süredir görüşmeler devam ederken, taraflar sıkı bir pazarlık sonucu anlaşmaya vardı. Geçen sezon şampiyonluğa ulaşan kadrodan önemli futbolcularını kaybeden Madrid ekibi, Hırvat golcü Mario Mandzukic'in ardından ikinci bombasını patlatıyor.

Kulübüyle 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fransız golcü, geçen sene daha büyük bir kulübe transfer olarak büyük turnuvalarda yer almak istediğini ifade etmişti.

Griezmann'ın mukavelesinde 30 milyon avroluk serbest kalma madde bulunmasına karşın Sociedad, genç golcünün ayrılma isteğini göz önünde bulundurarak Atletico ile 25 milyon avroya el sıkıştı.

Geçen sezon Real Sociedad formasıyla 48 maça çıkan 23 yaşındaki futbolcu, rakip filelere 19 gol yolladı.

Goal.com

Enfes transfer olur.

Costa gibi overrated 1 senelik topçuyu iyi fiyata gönderip 2 harika oyuncu almış olacaklar onun fiyatına.

3 sene öncede ilgileniyorlardi ama o zaman Arda'yi tercih etmislerdi simdi fiyati bayagi artti tabi.

Süper olur . Atletico bu sene iyi iş yapıyor transferlerle .

Hani Patlayacak-Yeni patlamış oyuncuları analiz edersin öğreniz keşke alsak diye oraya buraya yazarız ya ..

Atletico şu dediklerimin can bulmuş hali . Alırlarsa Büyük bir alkış :005:

Mandzukic'de enfes transferdi.

Atleticonun tam bi oyun şablonu yok zaten inanılmaz mücadele ediyorlar saha içinde sıkça mevki değişiyor

Oblak

juanfran-godin-miranda-siquira

griezmann-guilavogui-koke-arda

------mandzukic--Leo

Courtios ve Filipe'yi kaybetmeseler yine çok iddialı olurlardı ama şu an daha geri planda kaldılar lig yolunda bence.

Mandzukic'de enfes transferdi.

Atleticonun tam bi oyun şablonu yok zaten inanılmaz mücadele ediyorlar saha içinde sıkça mevki değişiyor

Oblak

juanfran-godin-miranda-siquira

griezmann-guilavogui-koke-arda

------mandzukic--Leo

Gabi kesilmez. Gabi gitmedi değil mi?

Bence çift forvet Griezmann ve Mandzukic olur.

Gabi kesilmez. Gabi gitmedi değil mi?

Bence çift forvet Griezmann ve Mandzukic olur.

Yani dediğin gibi kimi kessem diye düşünmedim değil geçen yılda sıkça gördüğümüz gibi simeone gabisinden tiago'suna kadar max verim alacaktır ben genç bi kadro yapıyım diye biraz öyle yaptım

griezman gizli forvet gibi oynar koke sol iç :D

her türlü hoş transferler

Atletico bu sene daha iyi bir takım oldu , Costa 'nın istikrar göstereceğini sanmıyordum hemen elden çıkardılar ve Mandzukic 'i aldılar , paraları da var ayrıca

Arda'yi keser.Ah ulan su uyuz Arda bizde olacakti.Cok rahatlardik kontenjan acisindan.

Çok iyi transfer olur.Bi ara Manu'ya gideceği söyleniyordu.

inanmayin beyler adam antalyada tatilde.

sayisiz teklif var, bir suru takim varken atletleremi gidecek

Geri
Üst Alt