Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Bu arada Suarez'i sattıktan sonra Mandzukic ve Griezmann'ı akıl edemeyen Liverpool da gidip stoperlere veriyor bu paraları.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
inanmayin beyler adam antalyada tatilde.
sayisiz teklif var, bir suru takim varken atletleremi gidecek
Tartışmasız Dünyanın Top 3 Liginden Birinin
Şampiyonu ve Şampiyonlar Ligi Finalisti ? Evet .. :icon_twisted:
bu istikrari surduremez iste, ondan daha buyuk teklifler var. misal chelsea, paris (kendi ulkesi ve atletlerden daha cok para alacak ustelik daha buyuk bir takim) monaco bi tane daha epl takimi daha vardi. yani anlayacagin atleticodan daha buyuk takimlar varken orayi tercih etmesi biraz zor gibi gorunmekte
aklı varsa atl gider, son sıçramasınıda atleticoda 1-2 sezonda yapar sonra klasik meblalar döner 50-60 milyon €
Şuan Liverpool gitse ne yapacağı ilk sezon için çok şüpheli,demoralize olma ihtimali yüksek.
aynen dediginde mantikli, atletler gecen seneki cizgiyi devam ettirebilirse arda icinde bunun icinde iyi olur,
birde bunun konusunu actiydim ben. haberlere dilersen goz atabilirsin. tamamen dis basin. ha demiyorumki haberler %100 gercek diye
Antonie Griezmann Ayrılıyor mu? | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu
Süper olur . Atletico bu sene iyi iş yapıyor transferlerle .
inanmayin beyler adam antalyada tatilde.
sayisiz teklif var, bir suru takim varken atletleremi gidecek
gidecegi en iyi yer orasi. 11 de oynar piyasa yapar.
aynen, ama bana burayi tercih etmez gibi geliyo. daha buyuk takimlar aklini celebilir. bende acikcasi daha buyuk kulupte gormek isterim. seviyorum keratayi
öyle hemen gidip ezilmesin bence. bende seviyorum bu herifide robben gibi olmasin. genç gitti. ezildi realde. 25 ten sonra gider.D