Atletico Madrid , Griezmann'ı Bitirmek Üzere!

Bu arada Suarez'i sattıktan sonra Mandzukic ve Griezmann'ı akıl edemeyen Liverpool da gidip stoperlere veriyor bu paraları.

Tartışmasız Dünyanın Top 3 Liginden Birinin

Şampiyonu ve Şampiyonlar Ligi Finalisti ? Evet .. :icon_twisted:

bu istikrari surduremez iste, ondan daha buyuk teklifler var. misal chelsea, paris (kendi ulkesi ve atletlerden daha cok para alacak ustelik daha buyuk bir takim) monaco bi tane daha epl takimi daha vardi. yani anlayacagin atleticodan daha buyuk takimlar varken orayi tercih etmesi biraz zor gibi gorunmekte

bu istikrari surduremez iste, ondan daha buyuk teklifler var. misal chelsea, paris (kendi ulkesi ve atletlerden daha cok para alacak ustelik daha buyuk bir takim) monaco bi tane daha epl takimi daha vardi. yani anlayacagin atleticodan daha buyuk takimlar varken orayi tercih etmesi biraz zor gibi gorunmekte

aklı varsa atl gider, son sıçramasınıda atleticoda 1-2 sezonda yapar sonra klasik meblalar döner 50-60 milyon €

Şuan Liverpool gitse ne yapacağı ilk sezon için çok şüpheli,demoralize olma ihtimali yüksek.

aklı varsa atl gider, son sıçramasınıda atleticoda 1-2 sezonda yapar sonra klasik meblalar döner 50-60 milyon €

Şuan Liverpool gitse ne yapacağı ilk sezon için çok şüpheli,demoralize olma ihtimali yüksek.

aynen dediginde mantikli, atletler gecen seneki cizgiyi devam ettirebilirse arda icinde bunun icinde iyi olur,

birde bunun konusunu actiydim ben. haberlere dilersen goz atabilirsin. tamamen dis basin. ha demiyorumki haberler %100 gercek diye

Antonie Griezmann Ayrılıyor mu? | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

aynen dediginde mantikli, atletler gecen seneki cizgiyi devam ettirebilirse arda icinde bunun icinde iyi olur,

birde bunun konusunu actiydim ben. haberlere dilersen goz atabilirsin. tamamen dis basin. ha demiyorumki haberler %100 gercek diye

Antonie Griezmann Ayrılıyor mu? | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

Göz atmıştım zaten aynı konu falan olmasın diye , avatarın çok tatlı ve sohbet edilebilecek nadir isimlerden duruyorsun . Yazdıklarıma ciddi cevaplar vermen hoşuma gitmedi değil burda ciddiyet bulmak malumun zor :D

Hadi İyi geceler 05:00 'a kadar iptal ben

Süper olur . Atletico bu sene iyi iş yapıyor transferlerle .

Her sene iş yapıyor bunların transferleri. Her sene muhteşem forvetleri oluyor. Adamlar borç batakliginda ama MÜKEMMEL yönetiliyor.

Gelde bide bize bak, garip garip adamlara milyonlar bayılıyoruz sonra başka yerlerde transferlerde cimrilik yapıyoruz.

I am the one who knocks!

öyle hemen gidip ezilmesin bence. bende seviyorum bu herifide robben gibi olmasin. genç gitti. ezildi realde. 25 ten sonra gider. :DD

bunun bi xbox'u var. gittigi her yere goturuyo. deplasmanlara giderken diger futbolcularda valiz oluyo bunda xbox. turkiyeye'de getirmis gecen oynuyodu yine :asd:

Geri
Üst Alt