Atletico Madrid Reyes'i Galatasaray'a satmayacağını açıkladı

Cevap: Atl. Madrid Reyes Kesin Olarak Gitmedi

Transferle prestij kazanmaya çalışmaktansa avrupayı sallayıp prestij yapmayı tercih ederiz ki bize yakışan bu

Ünal Aysal'ın fake Twitter hesabından yapılan haberlere karşılık olarak Atletico taraftarının bir şakası gibi.

Adnan Polat bi yerleriyle gülüyodur şimdi eminim. Adamın eline koz geçcek. Gerçi bizi bu durumlara düşüren de bizzat kendisi

Macera ariyoruz :@ getir iste Kara Simsek Keita'yi yardirsin arenada hem kombine sattirir hem göbek attirir

Reyes kendi twitter hesabindan takimda kalacagini acikladi.. Yonetici Caminero'ya burdan gitmenin çok zor olacağını, kalmak istediğini ve burada mutlu oldugunu ve kalacagini yazdi.

Cevap: Atl. Madrid Reyes'i satmayacağını açıkladı

Demin bir arkadaş yazdı. Barcelona yıllardır Fabregas'ı alamıyor da prestij mi kaybetti..

Yahu Barcelona Başkanı özel uçağıyla İngiltere'ye kadar gidip, dönüşünde sözleşme detayı verdi mi ? (Her ne kadar bizim başkan tam olarak detay vermesiyse de..) Yanında bir sürü yönetici götürdü mü ? Ben zaten söyledim, umrumda değil Reyes. Ama bu iş bu şeklide sonlanmamalıydı, umarım sonlanmamıştır da ..

Bir diğer canımı sıkan nokta; borsaya bildirim yapılması. Başkanımızın tecrübe eksikliğinin kurbanı olduk. Tıpkı Elmander'i canlı yayında açıklaması gibi.

Neyse, zamanla daha iyi öğrenilecek işer bunlar. Ben Başkanımıza güveniyorum ..

Forlandadda vaz gecsinler bence

istemiyorum ulan Baros oynasin

twitter'dan ve atletico madrid'den nefret ediyorum..galatasaraya aşığım..

keita ve drogba gelir umarım.

Şu açıklamanın tamamını koyabilecek biri var mı, Atletico'nun sitesine girilmiyor..

barça nın presitj kaybına uğramadığını kim söylüyor? barça reklam almak istemesiyle prestij kaybetti, amatör branşlarını kapatıyor bunlasr prestij kaybı zaten

Hayri Kozak'in aciklamalarini bekliyorum.

Gervinho

Prestiji yerden kaldıracak adam lille nin yeni kontrat teklifini reddetti ve lille onu 9 10 m euro civarı bırakacak kaçırmamalıyız !

article_1910-spo-lil-gervinho.jpg

Madrid aslında satıyor ama, Reyes gelmek istemiyor.

Geri
Üst Alt