Atletico Madrid Reyes'i Galatasaray'a satmayacağını açıkladı

Cevap: Atl. Madrid Reyes'i satmayacağını açıkladı

Atletico'nun Forlan-Reyesi verip bizi daha fazla keklemediklerine sevineceginiz yerde üzülüyosunuz.

Forlan = bitik

Reyes = Ispanya dısında hic bir yerde tutturamayan istikrarsız ve saha icinde pasif bir oyuncu. Hem Ispanyol olması Türkiye standartları icin direk epic fail.

Sevinin 2 milyonla kurtardıgımıza sevinin.

Hayırdır yerlerine c.ronaldo ve ibrayımı düşünüyorsun..?

Atletico'nun Forlan-Reyesi verip bizi daha fazla keklemediklerine sevineceginiz yerde üzülüyosunuz.

Forlan = bitik

Reyes = Ispanya dısında hic bir yerde tutturamayan istikrarsız ve saha icinde pasif bir oyuncu. Hem Ispanyol olması Türkiye standartları icin direk epic fail.

Allah aşkına hocam fb liler gibi alamadığımız adama b.k atmayalım

Reyes dışında benim de pek içime sinen isimler değillerdi ama bu şekilde sonuçlanması çok kötü oldu.

Prestij yerlerde, şimdi gider 2-3 tane panik transferi yaparız 1 sezon daha çöpe.

sezgin reyis olaydı böle tongalara düşermiydik biz

Haber doğru ise Drogbayi'da alamazsak istifa istifa der taraftar cabuk galeyana gelen bir topluluğuz.

Allah aşkına hocam fb liler gibi alamadığımız adama b.k atmayalım

Ben en basından istemiyodum bu transferleri. Gelecekse bir tek Reyes gelsin dedim, ki onuda normal sartlarda istemem. Fransa'da bu oyunculardan hem daha fazla verim saglayacak hemde karın tokluguna oynayacak ne topcular var.

Forlan = bitik

Alsaydık süper transfer alamayınca tu kaka bırak bu işleri diğerlerinden ne farkımız kalıyor :(

bunun ön protokolü falan yokmu hiç ? doğruysa gidip FIFA ya şikayet edelim bu nedir lan resmen transfer hilesi resmen tongaya düşürmek buo zaman bizde Arda + Mustafa sarp 5 milyon euro diyelim parayı aldıktan sonra Ardayı satmayalım Mustafa Sarpı verelim sadece

Şu olaydan sonra bile çakma Madrid cephesine sinirlenmeyip, üzülen transfer seyircilerini (özellikle taraftar demiyorum) bir bir yazıyorum kenara ilerde lazım olur... :)

keita geri gelsin bide drogba'yı alın..

takmayın reyes'i forlan'ı..

ardanın kesin kalacagına işaret aynı zamanda =)

Keita yı alabilsek ne güzel olur Bu sene Arabistan'da yılın futbolcusu secildi hem.

Şimdi Ujfalusi içinmi gitmiş oldu yönetim taaa Madrid'e özel jetle? La bana da bi çanta para verseler tarifeli seferle gider alırdım Ujfalusi'yi :(

keita geri gelsin bide drogba'yı alın..

takmayın reyes'i forlan'ı..

ardanın kesin kalacagına işaret aynı zamanda =)

Evet tek olumlu yanı bundan sonra ardanınkini pardon ardayı alamayacakları chelsea nnde hocası hiddink olmayacağına göre ordanda bir tehlike yok arda kalıyor

Yönetim daha iyisini alır

Diger yandan Arda'nin bundan boyle gelecekte Atletico Madrid diye bir talibi olmayacagida ayrica mutluluk verici.

Atletico'nun resmi sitesini hackleyip o haberi koysalar bile simdiye duzeltirlerdi veya bir sekilde aciklama yaparlardi maalesef dogru..:(

Revize Bütçe kitapçığındaki yazısında kendi diyor yahu daha ne olacak?

Club Atletico de Madrid ile görüşmelerimizin olumlu neticelenmesi üzerine; Diego Forlan,

Tomas Ujfalusi ve Jose Antonio Reyes'in transferleri için görüşmelere başladık.

Transfer çalışmalarımız süratle devam etmektedir. Teknik Direktörümüz’ün alternatif

önerilerini göz önünde bulundurarak yerli ve yabancı en az maliyetli, ancak, en fazla verimi

alacağımız futbolcu, menajer ve kulüpler ile görüşme halindeyiz.

Geri
Üst Alt