Atletico Madrid Reyes'i Galatasaray'a satmayacağını açıkladı

Cevap: Atletico Madrid Reyes'i Galatasaray'a satmayacagını acıkladı

Zaten ben de 1 haftadır inanamıyordum Yalçın Dümer nasıl olur da transfer bilir diye. Olmadı tabi yine.

sarp giderse çığlık atarak oley be diyecem

ujlfalusinin görüntülerine dikkat ettinizmi floryayı gezerken tırsmış gibi bakıyordu kameralara. Neden olduğu bugün anlaşıldı

Al işte, ... diye buna diyorlar heralde. Kendimizi Ulfaluji'nin gelişine neyse Reyes ve Forlan'da gelecek artık onuda kabul edeceğiz diye teselli ederken herifler bize 33'lük, pili bitik adamlarını kakaladılar, üstelik elimizde ki Servet gibi bir ... aynı tipi bir oyuncu, sonra diğerlerini satmıyoruz diye açıklama yapıyorlar. Ne kadar kıytırık bir transfer politikasıdır bu ya.

biz burda tepki verince birisi cıkıp ayıp olmuyormu diye mesaj atıyor. peki bunlar ne? önce bu rezillik diyor. son bu pislik diyor. herifin amacı belli..

VARDIR HER İŞTE BİR HAYIR

YÜCE MEVLAM SEN BİZİ ŞERDEN KAYIR

:):):)

bekleyip görecez bakalım.

Bizim modlar f5'li ve diğer takımlar hariç herkese ceza veriyorlar zaten ....

Geçen sezonki kadro üzerine Elmander, Selçuk, Ujfalusi geldi. Arda ve Baros eklendi takıma.

En büyük öncelik orta saha ve kale. Bu iki transfer yapılırsa sezon açılışına kadar kalanlar için bence henüz vakit var.

Baros

Arda --- Elmander --- Kazım

Selçuk --- XXXX

Çağlar--- Servet --- Ujfalusi --- Sabri

XXXX​

Bu kadro eksikleri tamamlanırsa iyi kadro olur. Kaldı ki Yekta, Emre gibi sezon içerisinde büyük katkı sağlayacak oyuncuları henüz saymadık. Eldekilerin üzerine ne kadar eklerseniz mükemmele o kadar yaklaşır...

elmander forvet arkası yada kanat oynarsa pek başarılı olacağını sanmıyorum

bekleyip görecez ama bu bekledme sırasında ızdırap çekecez

Milletin maskarası olduk yeterince yine bu yıl ben hiç ilgilenmeme kararı aldım kendi adıma. Drogba konusunda bazıları sözlüklerde dalgasını geçti doyasıya şimdi de Reyes için aynı tarife! Hayır olamaz bir daha aynı şeye sinirlerim dayanamaz.

biz burda tepki verince birisi cıkıp ayıp olmuyormu diye mesaj atıyor. peki bunlar ne? önce bu rezillik diyor. son bu pislik diyor. herifin amacı belli..

Aynen abi, ben raporladım sende raporla.

Ben attığı gol yediğinden az olan takıma iyi diyemem, kimse kusura bakmasın.

Büyük büyük transferler lazım bu takıma.Daha en az 5-6 kişi lazım.

Hepimiz Sergen`in arkasindayiz, cezasi kalksin veya en azindan düsürülsün...hepimizin icinden geceni o disariya vurdu sadece...bi kac kusun yüzünden arkadasimizi kaybetmek istemiyoruz

Arkadasım aradı beni sacma sapan seyler söyledi , moralimi bozdu.

bence öyle amacım falan yok durum ortada koskoca kulüp başkanı böyle açıklama yapmamalı transfer sonlanıncaya kadar çok daha iyilerini getirebilir ama gelinen süreç başarısızlıktır bu savunma anlayışını anlayamadım herşey cimbomuzun faydası için..galatasaray tecrübe yeri değildir her adım düşünülerek atılmalı inşallah aynı hata tekrarlamaz

Geçen sezonki kadro üzerine Elmander, Selçuk, Ujfalusi geldi. Arda ve Baros eklendi takıma.

En büyük öncelik orta saha ve kale. Bu iki transfer yapılırsa sezon açılışına kadar kalanlar için bence henüz vakit var.

Baros

Arda --- Elmander --- Kazım

Selçuk --- XXXX

Çağlar--- Servet --- Ujfalusi --- Sabri

XXXX​

Bu kadro eksikleri tamamlanırsa iyi kadro olur. Kaldı ki Yekta, Emre gibi sezon içerisinde büyük katkı sağlayacak oyuncuları henüz saymadık. Eldekilerin üzerine ne kadar eklerseniz mükemmele o kadar yaklaşır...

Hala diyorum şu takıma lazım olan transferler belli. Ortasahaya iki adam biri biraz daha defansif ama mutlaka topu kullanmayı bilen biri. Diğeri sağ iç ve açık oynayacak 4-4-2'de açık, 4-3-3'te iç oynayacak bir adam. Kaleci ve yerli stoper yedeği. Hiç reyeslerin ğeşinde koşmaya gerek yok. Daha kariyer planları olan, hedefleri olan, ununu elememiş eleğini asmamış adamlar almak lazım. kombine için bir tane yıldız yeter. Diğerlerini takım oyuncusu almak lazım. Bu ligde takım şampiyon oluyor yıldızlar değil işte. bunu 3 senedir biz ve BJK gösteriyoruz herkese.

A.Madride sinirlenen Ü.Aysal'dan Londra seferi;

Galatasaray,Chelsea ile Drogba,Malouda ve Essien için prensip anlaşmasına vardı.3 yıldızın transferi içi 20 milyon $ ödeyecek

Böyle bir şey olsa ne güzel olur :)

Cevap: Atl. Madrid Reyes Kesin Olarak Gitmedi

2 3 transfer için asla yönetime sallamak gibi bir niyetim yok.Sonuna kadar güveniyorum.Ama acemice yapılan işler var.Umarım bir daha tekrarlanmaz.Tek istediğim o.
başbakanın da dediği gibi daha ustalık dönemine girmediler bence o yüzden biraz anlayış göstermek gerekiyor. bu arada drogba hala gelebilir. ibrahim akın da 18 için mutlaka kadroya dahil edilmeli

Ujfalusi yıllık 2.5 milyon euro verilcek adam değil. Arda, Baros falan anca alıyolar bu parayı. Ujfalusinin maliyeti çok fazla oldu bize :( tek başına Ujfalusi gelceğine Neill kalsaydı daha iyiydi

Geri
Üst Alt