Atletico Madrid Reyes'i Galatasaray'a satmayacağını açıkladı

Cevap: Atletico Madrid Reyes'i Galatasaray'a satmayacagını acıkladı

Hepimiz Sergen`in arkasindayiz, cezasi kalksin veya en azindan düsürülsün...hepimizin icinden geceni o disariya vurdu sadece...bi kac kusun yüzünden arkadasimizi kaybetmek istemiyoruz

Aynen.Sergen senin,benim diyeceğim şeyi yazdı.Ama doğru değil tabii.Kuşlar tahrik etti.O da dayanamadı.Modlar bir seferlik affetseler birşey olmaz.

ben bu forlanın tipine gıcığım abi gelmesinde reyes reyis gelmezse yazık olur beyler.

sergeni sonuna kadar DESTEKLİYORUM

no panic............

ben size reyes gibi 10 adam bulurum avrupadan..........

forlan desen tamam iyi ama o yaş ve o para zaten sakıncalıydı........

no panic

bence öyle amacım falan yok durum ortada koskoca kulüp başkanı böyle açıklama yapmamalı transfer sonlanıncaya kadar çok daha iyilerini getirebilir ama gelinen süreç başarısızlıktır bu savunma anlayışını anlayamadım herşey cimbomuzun faydası için..galatasaray tecrübe yeri değildir her adım düşünülerek atılmalı inşallah aynı hata tekrarlamaz
ozaman hata de başarısızlık de rezillik pislik lafları olmuyor. bende ujfalısi transferine karşıydım o başka.

Tabi abi adamlar çöplerini atar bize Reyes daha 28 yaşında verirler mi hiç?

no panic............

ben size reyes gibi 10 adam bulurum avrupadan..........

forlan desen tamam iyi ama o yaş ve o para zaten sakıncalıydı........

no panic

Adam Rıdvan Dilmen'in Galatasaraylı versiyonu beyler

iyilik meleklerinide anlamıyorum . en iyisi gelecek diyorlar al işte defans geldi ulfaluji en iyisimi? mkötü değil ama en iyisi bumu yani? madara olduk daha millet olumsuz yazanları fb li yapıp durdular. yok bjk de bildirmiş alamamışlar ne olacakmış ? biz bjk miyiz arkadaşım bjk yönetiim taraftarı ümitlendirmişse bizim yönetimdemi taraftarı ümitlendirecek? bence taraftarın en çok kızdığı ki benimde en çok kızdığım kazık yemiş gibi hissedioz athletico dan ulfaluji yi verdiler diğerleri gelecek ayağına sonradan vazgeçtik ayağına yattılar eminim herkes buna kızgın bu forumda .

A.Madride sinirlenen Ü.Aysal'dan Londra seferi;

Galatasaray,Chelsea ile Drogba,Malouda ve Essien için prensip anlaşmasına vardı.3 yıldızın transferi içi 20 milyon $ ödeyecek

Böyle bir şey olsa ne güzel olur :)

zaten başımızsa ne gelirse böyle hayal kurduğumuz için geldi...

ben reyes gelmezse üzülmem acıkcası. forlan veya drogbadan biri gelmeli. ujfalusi transferinde hem yaşı hem aldıgı ücret. hemde oyuncu bazınca nekadar bizi istedgimiz oyuncu oldugu tartışılır.

Reyes gelse ucuz transfer mi olacaktı? :)

Ujfalusi yıllık 2.5 milyon euro verilcek adam değil. Arda, Baros falan anca alıyolar bu parayı. Ujfalusinin maliyeti çok fazla oldu bize :( tek başına Ujfalusi gelceğine Neill kalsaydı daha iyiydi

aynen öyle herkes iyi niyetle yaklaşıyor ama arda 30bin alıyordu urfalusi 16bin fmde görmüştüm 2011de :S sırf reyesle forlan gelecek diye ses çıkarmadık ama hafif hafif çatlaklar çıkıyor artık onu geçtim yapamıyorsan niye basına haber veriyorsunn sıkıyorlar gerçekten ya çok acemiler :(

reyes forlan gibi kırılganlar gelmesin drogba gibi karaboğalar istiyoruz

İsmi gecen oyuncuların gelmemesi bende hiç hayal kırıklığı yaratmadı öncelikle, her halikarda kaliteli oyuncular bulur getiririz.

Ancak Atletico'nun amacının Forlan ve Reyes'i gösterip bize Ujfalusi'yi kakalamak olduğunu yönetimin anlamaması çok üzdü beni.

Yoksa biri olmaz diğeri olur, illaki bu takıma yıldız bulunur, ancak sürekli cok basit hatalar yapılması taraftarı üzüyor.

Jetle yapılan sovun ne kadar anlamsız olduğunu da bugün görmüş olduk, bu saatten sonra tek ümidim 2 senesi 7 milyon €'ya mâl olan Ujfalusi'nin hayal kırıklığı yaratmaması.

ne isimler geciyor bi ujfalusi geldi simdiye kadar, olacak is mi bu.

kaleci önliberoyu bitirseydiler bari.

Ulan Atletico, Reyes'i vermemek ha, artik Arda'nin seyini alirsiniz (ki alamayacaktiniz zaten).

volkanı en iyi drogba paklar beyler gelirse rahat olun.

yahu deportivo monaco dan adam bakalım onlar düştüler..........

Geri
Üst Alt