Atletico Madrid Reyes'i Galatasaray'a satmayacağını açıkladı

Cevap: Atletico Madrid Reyes'i Galatasaray'a satmayacagını acıkladı

Bir abartmayın yahu...

Sabah Reyes gelmez dediğimde inanmamıştın bana hatırlarsan,duyumlarım sağlamdır.Kendinizi çok kaptırıyorsunuz sonra hayal kırıklığı byük oluyor.

hayırdır Atletico Madrid yöneticisi misin ? zaten asabım bozuk bulaşma bana.

İkili tartışmalara girmeyelim beyler. Lütfen sakin biraz

Reyes benim takımımda olsa bende satmak istemem. Çılgın teklifler gelmediği sürece..

Şimdi sıra, Sinyor'un 2. alternatifinin kim olduğunu düşünmekte, kafaları çalıştırın.

19.06.11 14:18

bence urfalıyla muntari kesin gelecek de diğerleri kıvrandıracak gibime geliyor..

içime doğmuş...yarın öbür gün muntariyi açıklarlar durulur ortalık biraz..

Gereksiz mi Haldun Üstünel gibi bir bitiriciyi yönetime almak yanlış mı? Adamın ikna edemeyeceği oyuncu yok.

kucumsemiyuorum yaptiklarini

yalniz ikna etdigi oyuncular ortada zaten

bence kiyaslama yanlis diyorum

Her dakika bir rapor geliyor yeter girmeyin artık ikili tartışmalara ! Bundan sonra tartışmaya girenler direk ceza alacaktır bilginize ...

drogbayı getirmeleri lazım.

başka türlü bu hava değişmez.

villa boas chelseda imzaladı.

Acikcasi koskoca Galatasaray'i bu sekilde basarisiz gostermeye kimsenin hakki yoktur. Yonetimdekiler ozellikle Abdurrahim Albayrak bundan sonra artik Transfer imza ile sonuclanmadan agzini acmamayi ogrenmelidir, burasi Profesyonel bir Spor Kulubu bu tip sacmaliklara yer yok.

Reyes mevzusunda ise, ben sahsen Reyes'in futbolculugunu herzaman takdir ettigim icin kendisinin gelmemesine uzuldum ancak bunu abartmak akilsizliktir. Futbol boyle maalesef, ama kizdigim konu bambaska; Beceriksizler ordusundan olusan bir futbol subemiz var, ve bu adamlarin bu 2nci defa bir cuval inciri berbat etmesi olmustur. Bu taraftari bu tip beklentiye sokup ondan sonra olmadi mavallari ile uyutamazlar. Ya isi bitireceksin, ya da bitirmeden cikip konusmayacaksin o kadar.

adam ne zaman gelcek derken nerden cıktı bu haber ya

Ne abarttınız Reyes'i de sanki Keita.

Ezik bir kuşum..

yıllardır transfer seonlarını çok iyi takip ediyorum.

haldun üstünel zamanında ki aldığım zevki hiçbirinde almadım.

gece yarısı , beklenmedik ve konuşulmayan transferlerdi.

ahhhhh ahhhhh kıymetini bilemediler.

alinmasini en cok istedigim oyuncuydu. hatta Forlan, Drogba gelmese de olurdu benim icin. Forvet hattinda Elmander, Baros gibi üst sinif oyuncular zaten var. ama Reyes gibi hem iyi pasör, hem golcü bir kanat oyuncusu sinif atlatirdi. yazik olmus. yönetime cok kizginim. madem ortada kesin bir anlasma yok. ne diye aciklama yapiyorsun?? bu nasil amatörlüktür.

Yetenekleri cok tartisilacak bir oyuncu degil . Cidden farkli cok yetenekli bir oyuncu. Fakat bunun ne kadarini sahaya yansitiyor ? Bana gore cogu zaman yoklari oynayan bir oyuncu . Gelmesini istemem acikcasi ona verilecek parayla daha genc ve daha cok katki verecek bir oyuncu alinabilir . TSL'de sahada kaybolacagini dusunuyorum . Gelirse eger umarim beni yaniltir ..

Yazmistim Reyes mevzusu ilk oldugunda . Bence gelecek 2-3 gun icinde . Fakat ben dusunculerimi daha once belirttim ozellikle 4-4-2 oynayacagimizi var sayarsak cok daha isimize yarar bir sag kanat oyuncusu alabiliriz diye dusunuyorum .

Geri
Üst Alt