Atletico Madrid Reyes'i Galatasaray'a satmayacağını açıkladı

Cevap: Atletico Madrid Reyes'i Galatasaray'a satmayacagını acıkladı

Ezik bir kuşum..

Ali Akarsu :happynew::happynew:

G.Zan'a kazma dedigim icin aninda cezayi yemistim. Bu burada serbest birakiliyor. Editleyeceginize ban versenize.

Liseliler basmış burayı,hepsi pekiyi mi gençler?:asd:

Arkadaşlar 10 dakikalık bir mola...

Bunların hepsi mi böyle acaba yazık gerçekten. Nick de çok orjinal çocuk diziden etkilenmiş. :D

su ünal aysal bi konuşsa

Bak hele...

Kendi angut mekanlarını bırakıp bizim nezih ortamımıza gelmiş bu kuş yavrularına medeniyetin ne demek edebin ne demek olduğunu göstermek bizim üzerimize vazifedir...

kendilerinin tek başarı olarak 9 sene önce kazandıkları bir maçın belgeselini çekip her yıl aynı tarihte törenlerle kutlayıp görgüsüzlüğün daniskasını ortaya koymalarına verebileceğimiz en güzel cevap nedir biliyormusunuz...

Edeptir...

Edepli edebinden susar...

Edepsizse ben susturdum sanar...;)

Bak hele...

Kendi angut mekanlarını bırakıp bizim nezih ortamımıza gelmiş bu kuş yavrularına medeniyetin ne demek edebin ne demek olduğunu göstermek bizim üzerimize vazifedir...

kendilerinin tek başarı olarak 9 sene önce kazandıkları bir maçın belgeselini çekip her yıl aynı tarihte törenlerle kutlayıp görgüsüzlüğün daniskasını ortaya koymalarına verebileceğimiz en güzel cevap nedir biliyormusunuz...

Edeptir...

Edepli edebinden susar...

Edepsizse ben susturdum sanar...;)

Hasan Doğan Türk futbol forumuna girip onların yaptığı transferlere yapılan objektif yorumları göremicek kadar küçülmüş onlar :) GSCimbom'u o dediğiniz platform ile kıyaslamayın bile :)

Satmazsa satmasın, adamdan sayıp da pazarlık yapan da kabahat....Zaten malın önde gideni o Atletico başkanı...Kuşlar siz de defolun gidin lan....

Geri
Üst Alt