Atletico Madrid'de Büyük Borç Sıkıntısı

Kar etsen bile bu Gecmis Dönem Borcunun faizine gidiyor. 500 m euro borcun faizide yaklasık 30-35 m euro arası bir rakam eder. Her sene bu aralıkta kar etseler sadece faizi eritirler. Ana Borç kalır.

Kökten cözümü Ana Borcu eritmek. Bunun icin de sağlam bir Gayri Menkul'un olacak ve sattıgın an Borcun sıfırlanacak.

popcorn_seinfeld.gif

Kavga var dediler geldik..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

söyle bakayım. lafı atıp çekilmek olmaz

ATM daha ne yapsın arkadaş. Ligde şampiyon olmayı geçtim koskoca şampiyonlar liginde finale çıktı. Son yıllarda 2 kez UEFA kupası aldı.

ATM şu an dünyanın en iyi 3. takımıdır

1) Real Madrid

2) Bayern Münih

3) Atletico Madrid

4) Barceloa

Ki benim 2.ci tuttuğum takım da Barcelona'dır

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ATM daha ne yapsın arkadaş. Ligde şampiyon olmayı geçtim koskoca şampiyonlar liginde finale çıktı. Son yıllarda 2 kez UEFA kupası aldı.

ATM şu an dünyanın en iyi 3. takımıdır

1) Real Madrid

2) Bayern Münih

3) Atletico Madrid

4) Barceloa

Ki benim 2.ci tuttuğum takım da Barcelona'dır

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bu muydu yani söylemekten çekindiğin şey?

bunları herkes biliyor. neyin şovundasın?

hangisi büyükse büyük çokda umrumda böyle şeyleri okadar önemsiyorsan bak bakalım büyüklük cl finaline çıkıp kaybetmekse valencia üst üste kaç kez cl finalne çıkıp kaybetmiş üstüne birde uefa yı almış?

gerçi çokda umrumda ya.

Dağ fare doğurdu ,

yine canlı canlı bir kavgaya denk gelemedik yahu :devil::dogrun:

Bizim Uefa kupasını aldıktan sonra patlatıldığımız gibi patlatırlar o zaman bunları da.

Şu anki borçlarını bilemem ama Real sanırım 2000 lerin başları gibiydi şehrin göbeğinde kalan tesislerini belediyeye satıp borçlarını ödemişti .

Bizde ona yakın birsey yapacaz zaten. Riva'yı ya satacaz, yada üzerinde projeler kurulması icin bir İnşaat firmasına verecez, yarısı senin yarısı benim hesabı.

Borcları sıfırlamanın yanında Faize giden para da bize kalır, buda yıllık 10-12 m euro gibi birsey.

Geri
Üst Alt