Atletico Madrid'li Gaitan ve Carrasco Çin'e Transfer Oldu!

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
DW-fecbXkAA96pe.jpg

Atletico Madrid, Carrasco ve Gaitan'ın Çin takımlarından Dalian Lifang'a transfer olduklarını açıkladı.

Lig: Çin
Takım: Dalian Yifang
Carrasco: 30 milyon Euro
Gaitan: 18 milyon Euro

Carrasco çok ucuza gitmiş

Carrasco ağır gerizekalı imiş.

İkisini toplasan Bakambu anca ediyor ne iş?

Carrasco dan hic beklemezdim.

Bu Gaitan’da A sınıfı oyuncu kumaşı vardı; bir türlü o atılımı yapamadı. Bir noktada kaldı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Carrasco 30m? Bedavaya gitmiş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Athletico çok acayip bir takım oldu.

Griezman, Torres, Gameiro, Diego Costa'dan oluşan bir forvet hatları var.

Üstüne Correa var Vietto da kiralık herhalde.

Vitolo ile Niguez var üstüne.

Yine de Carrasco nasıl bu kadar ucuza yollanır anlamak güç, bir şeyler dönüyor belliki.

cok iyi yapmislar. ikisi de kadroda yer isgal etmekten baska bir sey yapmiyordu.

sezon sonu torres ve vitolo'yu da gönderirlerse epey rahatlayacaklar. kiralik gönderdikleri adamlari da satacaklardir 3'e 5'e bakmadan.

Gaitan neyse de Carrasco bayagi ucuza gitmis su anki piyasa ya göre.

cok iyi yapmislar. ikisi de kadroda yer isgal etmekten baska bir sey yapmiyordu.

sezon sonu torres ve vitolo'yu da gönderirlerse epey rahatlayacaklar. kiralik gönderdikleri adamlari da satacaklardir 3'e 5'e bakmadan.
Vitolo'yu 1 ay önce aldılar daha.

Carrasco da 28 maça çıkmış şu ana kadar 14ü ilk 11.

Ne anlatıyon yine?

Belki Carrasco'da satış payı varsa o yüzden düşük tutmuş olabilirler.Gaitan'a 18 vereceklerini sanmıyorum Çin kulübü de olsa o kadar kamil değillerdir

Vitolo'yu 1 ay önce aldılar daha.

Carrasco da 28 maça çıkmış şu ana kadar 14ü ilk 11.

Ne anlatıyon yine?
takip ettigim son maclarda oynamadi, ondan önce de epey verimsizdi. atletico'nun söyle oyarzabal, guedes gibi skorer kanat oyunculari almasi lazim. bal yapmayan arilara gerek yok.

mesela correa epey faydali bir oyuncu aldigi süreye göre.

takip ettigim son maclarda oynamadi, ondan önce de epey verimsizdi. atletico'nun söyle oyarzabal, guedes gibi skorer kanat oyunculari almasi lazim. bal yapmayan arilara gerek yok.

mesela correa epey faydali bir oyuncu aldigi süreye göre.
Correa 37 maça çıkmış 25 ilk 11, 6 gol 5 asist.

Carrasco 28 maç 14 ilk 11, 4 gol 6 asist.

Oyarzabal da sene başından sonra söndü biraz hemen hemen bu seviye onun istatistikleri de.

Bir yerde okumustum Cin de 6 Milyon€ üzerine yabanci oyuncu transfer edildi mi ödenen bonservis parasinin aynisini altyapi icin de harcamalari gerekiyormus.

Tabi dogru mu bilmiyorum ama.

Bir yerde okumustum Cin de 6 Milyon€ üzerine yabanci oyuncu transfer edildi mi ödenen bonservis parasinin aynisini altyapi icin de harcamalari gerekiyormus.

Tabi dogru mu bilmiyorum ama.
Vergisi var işte Bakambu 40'a gitti kulüp 74 mü ne ödemişti toplam.

Geri
Üst Alt