Atlético'dan Eljif Elmas'a 15 Milyon Euro!

Ya bsg menajer bozuntusu bu kadar özelliksiz bir adamı nasıl kakalayacaksın çift hanelere.. Dorukhanı yarısı kadar topçu değil.. Belki Avrupada gitse çok gelişir onu bilemem ama şu haliyle 5den fazlası ziyandır

Avrupa transfer borsasında Arap kulüpleri ile Sow transferinde uyguladıkları sistemi uygulayabileceklerini sanmıyorum :D

City ve Tottenham'ın ardından, Manchester United da Eljif Elmas'ı takip etmeye başladı. United, bu yaz genç ve yetenekli oyuncular transfer etmek istiyor ve Eljif bu plana uyuyor. (Daily Mail)
:D

Yeni bir Oğuzhan vakası
Elif 25 milyon euro len
n66YSc.jpg

bu çocugun menajeri kimse tebrik ediyorum.

Bu herife 7.5m’den fazla veren parasini sevmiyordur hos 7.5 da verilmemeli de neyse yani

Vay be savas çıkacakmış,iyi salliyorlar max 8 ki bence o da etmez de yasi genc iste o kadar,ha bu 15-20 ise Onyekuru 30 milyon

5 para etmez ya ısmarlama haberler.

belli ki gene yalı çocuğu verecek parasını , umarım koç şirketleri batar.

Bizim basın gerçekten inanılmaz. Pazarlama departmanına bakan kimse elini öpmek lazım. Geçen yıl da 3 ay boyunca Vida 27-37-47 haberlerini basıp durdular, adam şu 5 etmez. Elmas'a kimse çift haneli ücret ödemez bu adamlar bizim gibi değiller fiziksel- sosyal- psikolojik- teknik açıdan kılı kırk yararcasına araştırıyorlar gençleri.

Atletico Madrid, Eljif Elmas transferi için Fenerbahçe ile 14 milyon euroya el sıkıştı. İspanyol ekibi, teklifin içine Nikola Kalinic'i de ekledi.

atletico-madrid-den-eljif-elmas-icin-bonservis-12155695_1003_amp.jpg

haberhaber'te yer alan habere göre; Golcü arayışındaki Sarı- Lacivertliler, Hırvat yıldız konusunda çekimser kalıp diğer adaylara yönelmişti. Ancak temas kurulan forvetlerde beklenen ilerleme kaydedilemedi.

atletico-madrid-den-eljif-elmas-icin-bonservis-12155695_8004_m.jpg

Yönetim, Ersun Yanal'ın, "Katkı sağlayabilir" şeklinde görüş bildirdiği Kalinic'i ciddi olarak düşünmeye başladı.

Max Kruse ve Aleksandar Mitrovic konusunda herhangi bir gelişme yaşanmazsa, Atletico'nun 31 yaşındaki golcüsünün kiralanması için girişimler başlayacak. Fenerbahçe, Eljif Elmas sayesinde hem kasasına 14 milyon euro koymuş olacak hem de Hırvatistan Milli Takımı'nın golcüsünü kadrosuna katacak.

kaynak:haberler

Ben hala inanmiyorum kimse almaz bu fiyatlara. Bombos bir car Elif.

Fb'de oynuyor diye abartı yorumlar yapılmış. 19 yaşında "merkez ortasaha oyuncusu" ligde 29 maç oynayıp 4 gol atıyorsa 15 etmez belki ama 10 veren olur. Biz Ozan'ı satarken de herkes gülüyordu daha kaç maç yaptı vs deniliyordu. Genç yaşta tecrübe kazanan ve sırıtmayan topçu yatırım için çok değerlidir. Ederinin biraz üstü verilir.

giphy.gif

Ebedi dostlarımızın paraya ve yalana ihtiyaçları oldukları zor zamanlar. Dalga geçmeyelim, sevelim.
- ımmm Elif 25 mio muş.

Geri
Üst Alt