Atleticolu Arda: "Volkan Abi'ye yapılan saygısızlıktır"

allahın sopası yok 1 ay önce hakan çalhanoğlu ve ömer toprak'a sahte rapor verdi diyen çakma teknik direktör volkan için sahte rapor hazırlıyor ceza almasın diye

Ne kadar gevşek ne kadar ukala bi adamdır bu Arda.İnsanda biraz utanma olur çıkıp röportaj esnasında bi lakayt havalar bi millete laf sokmaya çalışmalar.Ulan siz bu ülkenin milli takımının oyuncularısınız be.Biraz usturup biraz yerini bilme olur insanda.Dünyanın en şanslı adamlarısınız,en güzel mesleklerden birini yapıyorsunuz dünya kadar seveniniz var dünyanın parasını kazanıyorsunuz iş mücadeleye ve adamlığa gelince ortada hiçbişey yok.Nefret ettirmeye başladılar artık şu ülkede yaşamaktan.Hiç mi düzgün bişeyimiz olmaz be.

Artik eminim cubuklu giymek icin zemin hazirliyor. Sonra cikar der ben aslinda fenerbahceliydim ama galatasaray sayesinde arda turan oldum onlara saygisizlik olmasin diye bunu gizledim ama artik taraftarlar ve camia beni disladi bende gonul verdigim renklere sigindim..

Şu adamı zamanında ne severdim yav :red: Efsane olacak diyordum ve oldu. Daha çubukluyu giymeden fenerbahçe'nin efsanesi oldu :oley:

lan abi dediğin adam gazetecileri dövdürüyor. yüzsüz herif. lanet olsun sana

Biri küçük şikecinin başkanı,federasyon başkanı,diğeri büyük şikeci bu konuda nambır ten olmuş(okunduğu gibi yazdım)halâ pislik bir camianın başında,şikeye resmen karışmış futbolcuların sahada olduğu bir ülkede,acdandik bir futbolcunun volkan ayısı abisini savunması ve onun hocasının sahte rapor çıkartması kadar doğol bir şey olabilirmi?Hepsi canlının peşinde.Erman Toroğlunun dediği gibi sen ne diyorsun arkadaşjj.

3 kuruşluk adamlara 5 kuruşluk değer verirseniz böyle olur. Ne bunu ne paratoru ömrüm boyunca övmedim, ne kadar haklı olduğumu şimdi görüyorum.

Bence bizim taraftarın göstermiş olduğu tepki çok fazla Arda'ya... Aynı takımda oynadığı arkadaşına edilen küfürler sonrası kendisine sorulan soruda... Volkan bunu hak etti demesini beklemek kadar saçma bir şey olamaz. Her söylenen lafı bu kadar büyütmemek gerekir. fener formasını giyene kadar bu çocuk Galatasaraylıdır benim gözümde...

Biri küçük şikecinin başkanı,federasyon başkanı,diğeri büyük şikeci bu konuda nambır ten olmuş(okunduğu gibi yazdım)halâ pislik bir camianın başında,şikeye resmen karışmış futbolcuların sahada olduğu bir ülkede,acdandik bir futbolcunun volkan ayısı abisini savunması ve onun hocasının sahte rapor çıkartması kadar doğol bir şey olabilirmi?Hepsi canlının peşinde.Erman Toroğlunun dediği gibi sen ne diyorsun arkadaşjj.

KAYA ÇİLİNGİROĞLU@KAYABJK 17 dk.17 dakika önce
Stadta saygı görmek isteyen Milli futbolcu 7/24 365 gün milli futbolcu gibi yaşar !!!!

KAYA ÇİLİNGİROĞLU@KAYABJK 13 dk.13 dakika önce
Alex Trabzon da ali Sami yen de neden alkışlanır her daim ???

KAYA ÇİLİNGİROĞLU@KAYABJK 11 dk.11 dakika önce
Milli Duyguları bu kadar sömürmeye kimsenin hakkı yok !!!

KAYA ÇİLİNGİROĞLU@KAYABJK 10 dk.10 dakika önce
Gs ve Milli takımda 10 sene beş Kuruş almadan hizmet etmiş biri olarak Afra tafra yapanları KINIYORUM
1f604.png
1f604.png
1f604.png
1f604.png

KAYA ÇİLİNGİROĞLU@KAYABJK 5 dk.5 dakika önce
Insan saygı görmek istiyorsa önce saygı duyacak ; makam ve mevki arkasına saklanmayacak ; bir gün emekli olacağını unutmayacak !!

Galatasaraylılığına şüphe etmiyorum Arda'nın. Ama hala daha konuştuğu lafların hangi bünyelerde nasıl etkiler yaratacığını düşünmüyor olması imkansız. Eğer öyleyse çok saf ve Türkiye'nin atmosferini kaldıramaması çok normal.

Bunun Galatasaraylı olduğuna hiç bir zaman inanmadim. Fenerin çocuğu arda.

beyler tribünlerden Volkan Zeynep'i buraya getir demişler bunu yapanların nesini savunuyorsunuz siz. Saçma sapan konuşmayın.Volkan'a bende küfür ediyorum da işin içine aile katmak saygısızlıktanda ötedir.

hee tüm bunlara rağmen stada terk etmesi gerekmezdi. Aynı lafları kendi maçında duysa dönüp küfür ederdi ve maçına devam ederdi.

Daha çok olmadı emre ile volkanın o tribünler dönüp küfür etmesi hala hafızalarda.

Volkan çiçek mi bekliyordu ?

Herşeyi geçtim volkan çok temizmiş gibi davranmasın kimse. Alayı kokuşmuş düzen kokuşmuş insanlar.

Milli takım hocasına bak birde. Yazık bu ülkeye.

Seni kovmak şu kulüpte son 2 yılda yapılmış en doğru şeydi. Daha çok beter şeylere şahit olacağımız aşikar.

beyler tribünlerden Volkan Zeynep'i buraya getir demişler bunu yapanların nesini savunuyorsunuz siz. Saçma sapan konuşmayın.Volkan'a bende küfür ediyorum da işin içine aile katmak saygısızlıktanda ötedir.

hee tüm bunlara rağmen stada terk etmesi gerekmezdi. Aynı lafları kendi maçında duysa dönüp küfür ederdi ve maçına devam ederdi.

Önce Emre abisi gibi bir düsünsün neden bu kin Volkana karsi, neden herkes Volkana Karsi. Trabzon da olay ayni degil mi ?

Itici tipler sonra virliyor lar neden hep biz.

Volkancık,

Melo'ya köpek derken,
Ba'ya küfür ederken,
Ordu'da tuvaletleri beğenmezken,
Şikeyi savunup Aziz yalakalığı yaparken,
Fener'in en zor zamanında en fazla maaşı alırken,
Sami Yen'de kıçıyla top stop ederken,
Milli takım seyircisine küfür ederken,
Seni evinden aldırırım derken,
Ve nice şerefsizlikleri yaparken

SIKINTI YOK ÖYLE Mİ?

Geri