audrey hale

Orhan Terzi

Ulubatlı Souness
nashvillede eski okulunu basarak 3ü çocuk 6 kişiyi öldürdükten sonra yerinde öldürülen trans bir kızdır

komşuların ifadelerine göre iyi huylu dost canlısı biri imiş...

Allah'tan burda pompaliyla tehdit için basıyorlar sadece. Geçen bı 1. sınıf velisi belinde silahla geldi, kızını başka bir kız dövmüş, şikayete silahla gelip tehdit etti. Burada daha öteye pek geçmiyor, sadece bu güne kadar 2 öğrencim silahla öldü, biriside yaşlı bir adamı yanlışlıkla öldürdü.

ABD'deki gibi manyaklarimiz mevcut ama daha makul davranıyorlar.

Allah'tan burda pompaliyla tehdit için basıyorlar sadece. Geçen bı 1. sınıf velisi belinde silahla geldi, kızını başka bir kız dövmüş, şikayete silahla gelip tehdit etti. Burada daha öteye pek geçmiyor, sadece bu güne kadar 2 öğrencim silahla öldü, biriside yaşlı bir adamı yanlışlıkla öldürdü.

ABD'deki gibi manyaklarimiz mevcut ama daha makul davranıyorlar.
Öğrenciler ve velilerde silahlar pompalılar, yanlışlıkla öldürülen yaşlılar... Orası tam olarak neresi hocam, söyleyin de yanlışlıkla falan gelmeyelim, mazallah.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Öğrenciler ve velilerde silahlar pompalılar, yanlışlıkla öldürülen yaşlılar... Orası tam olarak neresi hocam, söyleyin de yanlışlıkla falan gelmeyelim, mazallah.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ankara'da nallihanda öğrencim aşağıda pazardaki adama yumruk attı, adam kaldırıma çarptı, öldü. Yine Ankarada ve Gaziantep'te pompalı olayı yaşadım. Gaziantep'te silahlı veli olayını bu hafta yaşadım hatta. Adamin biride sınıftan lise öğrencisini alıp öldürmek için götürmek istemişti nallihanda. Olayların hiçbirinde muhattap ben değildim ama hep gelenleri sakinleştiren ben oldum.

2-3 ay olmadı, eşimin okulunda ne yazık ki kan davası olan aileden bir baba kendi oğlunu yanlışlıkla vurmuş arabanın içinde. Karşılıklı birbirlerine sikarlarken adam on koltuktaki oğlunu başından 5-10 cmden vurmayı başarmış. İşin kötüsü, karşı tarafı vurmaya vurulanlar gidiyor

Geri
Üst Alt