Aurelien Chedjou Sorunsalı - Anket -

Güzel bir soru, eğer A class bir stoper alınmayacaksa kalsın.Sonuçta ne olduğunu biliyoruz, ortalama bir isim. Yeni gelecek yine B sınıfı bir stoperin takıma alışması için yeterli zaman yok.

Nötrüm ama Balanta ve Doria falan gelecekse kalsin

Gitsin dedim de kimse almaz, maaşını biz karşılarsak belki alırlar..

Kalsın.

Nedeni ise, şuanda mali durumumuzun pek iyi olmadığı bir gerçek. Doria ve Balanta gibi oyuncuların bonservisleri de malum. Ayrıca gelir gelmez inanılmaz bir performans göstereceklerine inanmıyorum. O yüzden Chedjou'nun yok pahasına elden çıkarılmasındansa, takımda tutulmasını tercih ederim.

taliplisi çıkmaz çıksada burdan aldıgı parayı veren çıkmaz bize kalır yanı kısaca bu sene bizde dany ile eboue yolladıkda bu kaldı sanki .

Herkes balantanın youtube videosunu izliyor Doria nın youtube videosunu izliyor sonra gelsin diyor.

Balanta kolombiya mıydı kamerun muydu neydi milli takımında bile oynayamıyor. yaşı genç menç farketmez iyiysen dedikleri kadar alırsın o formayı

Doria da aynı şekilde .Ama onu alması imkansız anlarım onu

Chedjou lille de Fransanın en iyi 3 stoperinden biri seçildi.

youtube a aç bak adama tank dersin.

ki ben chedjounun kötü bir futbolcu oldugunu düşünmüyorum.

Adamın oynamaya ihtiyacı var sadece geldiğinden beri sakatlık olsun yabancı kontenjanı olsun adam 5 maç üst üste oynayamadı

Terryi koy oda aynı sorunları yasar sık oynayıup form tutturulmazsa.

Yeni bir stopere 6-7m euro ya değmez. Sezon başladı artık.

Chedjouyu banko oynat kalitesini gösterecekdir. tabi yabancı statüsünden oynatabilirsen.

Yok hakkını stoperde kullanmayacaksan o zaman ne diye yabancı stoper alacaksın yedekde oturtmak için ?

Gitsin. Bir maç iyi oynadıktan sonra yine uyum sağlamaya başladı muhabbeti dönüyor hep kısır döngü misali.

Bence bu herifin sorunu yabancı sınırı. Tam form tutuyorken yine tribüne gidiyor du geçen sezon. Kötü stoper değil ama acayip konsantrasyon sorunu var.

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt