Austria Wien Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Muhtemelen bu maç as oyunculara kısa süre verip yarın akşam oynayacağımız maçta da diğer grupla birlikte karma bir takım yapıp deneyecek Okan hoca. Durum buysa endişelenecek bir şey yoktur.

"Galatasaray'ın iki maçı daha var
Galatasaray, kamptaki üçüncü hazırlık maçını 15 Temmuz Cumartesi günü TSİ 19.30’da Macaristan temsilcisi Csakvar, dördüncü ve son hazırlık karşılaşmasını da 18 Temmuz Salı günü TSİ 20.00’de Avusturya’dan Sturm Graz ile yapacak."
Kaynak

@Naci Liboş GSTV verir belki, bilmiyorum. Normalde açıklanan kamp programımızda Csakvar maçı yoktu.

Muhtemelen bu maç as oyunculara kısa süre verip yarın akşam oynayacağımız maçta da diğer grupla birlikte karma bir takım yapıp deneyecek Okan hoca. Durum buysa endişelenecek bir şey yoktur.

"Galatasaray'ın iki maçı daha var
Galatasaray, kamptaki üçüncü hazırlık maçını 15 Temmuz Cumartesi günü TSİ 19.30’da Macaristan temsilcisi Csakvar, dördüncü ve son hazırlık karşılaşmasını da 18 Temmuz Salı günü TSİ 20.00’de Avusturya’dan Sturm Graz ile yapacak."
Kaynak

@Naci Liboş GSTV verir belki, bilmiyorum. Normalde açıklanan kamp programımızda Csakvar maçı yoktu.

acar muhabir deniz gülen o maçın idman yapılan sahada oynancağnı söylemişti. kamera teşkilatı fln yoktur. yayın olsa bile berbat bir yayın olur.

Ön eleme maçı yaklaşıyor, takımı as kadro olarak görmek istiyoruz diyoruz ama olmuyor bir türlü. 18 temmuz son maç bari as kadroya yakın izleyebilsek.

Arkadaşlar hemen satıldı edildi demek yerine belki hafif zorlanma felan oldu riske etmek istemediler sonuçta maçlar başlıyor.

Rapid Wienin ezeli rakibine belki daha hirsli olur diye Yusuf ilk 11de herhalde.

Ön eleme maçı yaklaşıyor, takımı as kadro olarak görmek istiyoruz diyoruz ama olmuyor bir türlü. 18 temmuz son maç bari as kadroya yakın izleyebilsek.

Riske atmaya gerek yok, kadromuz Berkan midjsto ortasahasi ile de elemeyi geçecek seviyede, bir hazırlık maçı için gerek yok

Hoca morutsani ilk 11 görseydik bi kere. Son maca bakarak en cok o haketmisti ilk 11i

Riske atmaya gerek yok, kadromuz Berkan midjsto ortasahasi ile de elemeyi geçecek seviyede, bir hazırlık maçı için gerek yok
Ön eleme için oynayacak kadronun beraber oynaması gerektiğini düşünüyorum, elbette elemeyi bu halimizle de geçebiliriz ancak birlikte oynama alışkanlığı mühim diye düşünüyorum.

Ön eleme için oynayacak kadronun beraber oynaması gerektiğini düşünüyorum, elbette elemeyi bu halimizle de geçebiliriz ancak birlikte oynama alışkanlığı mühim diye düşünüyorum.

Sezon başında çok maç var, her türlü rotasyon olacak zaten

Sezon başında çok maç var, her türlü rotasyon olacak zaten
Gelecek gidecek isimler ile beraber kadro ilerleyen süreçlerde de revizeye uğrayacak, bu bakımdan doğru. Benim aslında üzüldüğüm nokta hesapta olmayan Lucas ve Sergio sakatlığı. Sezon boyu Berkan ve Midstjo neredeyse çok az birlikte oynadı, en azından orta saha olarak daha hazır olabilirdik ön eleme maçlarına. Yoksa elbette endişelenmek şu süreçte doğru olmaz.:hat:

Geri
Üst Alt