- 3 Haziran 2015
- 57.730
- 67.041
- 4.143
Evet arkadaşlar maalesef bir mallık yapıp ppmi değiştirdim. Maalesef eski avatarımı cıhazımdan silmişim ve artık yok.
Nasıl bulabilirim?
Nasıl bulabilirim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok teşekkür ederim rdaşAl bakalım Bay Kemal
![]()
Senin pp duruyor muppsini kaybeden foruma geliyor. burası pp kayıp bürosu mu arkadaş?
benim pp biraz küçüldü. her an ortadan kaybolabilirSenin pp duruyor mu
Herkesin avatarı var mı rtaşAl bakalım Bay Kemal
![]()
Abi hikayesini anlatır mısın cidden sende neden var bu foto merak ettimAl bakalım Bay Kemal
![]()
Bu resim duruyorsa saklı olan daha büyük bir arşiv çıkacak diye korkuyorum.Al bakalım Bay Kemal
![]()
Neden ve nasil?Al bakalım Bay Kemal
![]()
N
Abi hikayesini anlatır mısın cidden sende neden var bu foto merak ettim
Cok Sagol rdas yazilimciysan Onuruma alman vatandasligi kodlama imkanin var mi rdasBende yok yav, yazılımcıyım 10 saniyede buldum. İnternete bişey atarken dikkatli olmak lazim, bir laf vardir "web'de bir şey kaybolmaz" diye. Bu sebeple sosyal medyam dahi yok diyebilirim.
@Umut Işık @Murat Ünsal @Kolpa Kemal Kürek
Korkuttun üstad.Bende yok yav, yazılımcıyım 10 saniyede buldum. İnternete bişey atarken dikkatli olmak lazim, bir laf vardir "web'de bir şey kaybolmaz" diye. Bu sebeple sosyal medyam dahi yok diyebilirim.
benim max. aramaBende yok yav, yazılımcıyım 10 saniyede buldum. İnternete bişey atarken dikkatli olmak lazim, bir laf vardir "web'de bir şey kaybolmaz" diye. Bu sebeple sosyal medyam dahi yok diyebilirim.

Sjsjjsjsjsjsjsjs
Eskiden sexting mi vardi ONURUMMMKorkuttun üstad.
Umarım gençlikteki sexting mesajlarımız ortaya dökülmez.
İnş değildir KEMALİM.Eskiden sexting mi vardi ONURUMMM
Güncel olmasin